• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Вътрешен филтър

Започната от jokoto, 07.02.2012 00:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jokoto

Здравейте,
Трябва да си взема нов вътрешен филтър тъй като стария просто си умря, нормално купих го 99г. след поредното почистване отказа да трагне а и излязоха едни балончета от отвора в който влиза кабела. Беше акуа ел не сам имал проблеми никога досега с него едиствено това че все го въртях насам натам  някак си не успявах да насоча потока по начин който да ме кефи. Не помня и какъв модел точно беше а и дизаина му няма нищо общо със сегашните модели на марката.  Като цяло съм се насочил към акуа ел  фан 2 но ми се ще да има флейта и да има възможност и да аерира водата,  та  и това ми е основния въпрос имат ли към тях флейти или  трябва да търся някаква друга марка, аквариума има около 100-110л вода.

Чакъров

Aqua El- поне аз доколкото знам нямат модели със флейти. Но ако не ти се дават много пари това е добър избор
http://www.aquarium.bg/Hailea/Filtyr-pompi/Vytreshen-Filtyr-HL-BT400.html

teodorcho

Здравей колега, аз съм с такъв филтър какъвто ти е препоръчал Чакъров от 1 година даже май и повече и съм страшно доволен, няма никакъв проблем до сега и чисти перфектно.

VDO

jokoto ,ако ти харесва Акваел-а мисля ,че има решение http://aquariumbg.com/forum/oborudvane/fleita-za-varna/msg362458/#msg362458

jokoto

Благодаря за отговорите нямам нищо против Haiela, но искам филтъра да е сравнително тих, възможност за флейта и не на последно място да може и да аерирам с него защото не ми се слага допълнително и компресор за въздух тази вечер ще видя из магазините в Стара Загора какво има ако не харесам ще поръчвам нещо.
И още един въпрос колко дни мога да изкарам без аериране и филтър: около 15 риби 4-5см. 100-110литра вода и 10-15 растения.

cheatah

Koлега Haiela  е точно толкова тих,колкото и другите филтри :)

jokoto

Има ли възможност да аерира бе допълнително преправяне Haiela имам предвид.

VDO

Всички вътрешни филтри имат тази възможност,но почти няма нужда от това.

teodorcho

Има възможност за аериране при Hailea, а и както каза колегата по - горе мисля че филтъра е доста тих. Но все пак решението си е твое.  :-)

Similar topics (5)

7402

Отговори: 0
Прегледи: 37960

27569

Отговори: 11
Прегледи: 9422

5890

Започната от totko

Отговори: 11
Прегледи: 7649

2120