• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Малък аквариум - Красен

Започната от kkrase, 13.11.2011 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kkrase

Днес направих кутия за осветлението. Сега е по-добре и се осветява навсякаде, отделно махнах коридорасите оставих си само 2-та Анцитруса, че и без това си е доста пренаселено.

ЕДИН ВЪПРОС ? - НАГРЕВАТЕЛЯ МОЖЕ ЛИ ДА ГО ПОТОПЯ ЦЕЛИЯ, ПО НА ДЪЛБОКО
ЧЕ В МАГАЗИНА МИ КАЗАХА ПОЛОВИНАТА ДА Е ОТВЪНКА

kapacitet

ЦитатЕДИН ВЪПРОС ? - НАГРЕВАТЕЛЯ МОЖЕ ЛИ ДА ГО ПОТОПЯ ЦЕЛИЯ, ПО НА ДЪЛБОКО
ЧЕ В МАГАЗИНА МИ КАЗАХА ПОЛОВИНАТА ДА Е ОТВЪНКА

Ами аз като гледам снимките ми се струва, че си потопил целия нагревател. В магазина са ти казали да го изкараш на половина от водата, а ти искаш още по- дълбоко да го натикаш.  *dontknow*
Аз лично ползвам нагреватели на Juwel, които не са напълно потопяеми. "Главата" на филтъра е от нещо като твърда гума и тя трябва да е над водата. Каква марка е твоя и какво казва производителя.  :popcorn:

ianiovski

Аз  съм с такъв като твоя нагревател от  4-5 месеца и съм го натопил целия  . За сега да чукна на дърво не съм имал проблеми  то дори си го дават  ,че може да се потопи

kkrase

да бях го потопил, но сега малко старчи, снощи доста четох за тези нагреватели "SHARK" и малко се пооплаших, разбрах че неса много читави  :-( сложих си и един тернометър, този моят нагревател нагласен на 29, прави около 24-25 градуса

днес преправих малко капака на лампата

kkrase

от днес, с ново мангрово коренче и едно водно растение но нему запомних името

kkrase

ivaka87

Добре се е получил аквариума,защо не го дозалесиш?

kkrase

Благодаря, ами аквариума е малък, а рибките много и затова е така  :-)

skorpi_zoo

Немисля че растенията ще са проблем на рибките.
Така че ,давай смело с малко повечко растениица ще е доста по добре. :-)
Ако го хвана тоя Мърфи...

kkrase

Онзи ден ми подариха тази върба отзад, казаха ми че много бързо расте. Валиснерия и тя бързо расте, затова мисля да се оставя по течението и просто да гледам как се развиват.

VDO

Върбата е Хигрофила коримбоза Ангустифолия и наистина расте много бързо.

Nikiengi

Цитат на: kkrase - 28.11.2011 17:50
Благодаря, ами аквариума е малък, а рибките много и затова е така  :-)

Като гледам, там на секцийката има място за два пъти по-голям! Разбираш ме, нали.  :-)

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

kkrase

Благодаря за коментарите и съветите, сегашните литри са ми напълно достатъчни  :-) и декорацията  я направих... доволен съм  *DRINK*

kkrase

Колеги малко ме е срам заради снимката, но днес прибавих два Анубиaса и реших да се похваля
Един въпрос, да увивам ли коренчетата на растението към дървото или то само ще се справи.

: 17.12.2011г 22:10ч

Similar topics (5)

57525

Започната от maxell3

Отговори: 3
Прегледи: 7033

39933

Отговори: 2
Прегледи: 5462

24416

Започната от ivcho0

Отговори: 8