• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 18:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

siso

Е това за мен е създаване на нещо :)
До сега не съм пускал снимки защото все се случваше нещо за да загубя цялото люпило.Бях решил да не пускам снимки докато малките не станат на хубав размер но не се сдържаш.
В момента имам 72 малки на 40 дни .

П.П
Много ще се радвам следващите постове да са креативни и да се вижда какво е заложено като чифт и какво е излязло ( умишлено крия другата риба  8-))

Оправих линка.

raiko

Цитат на: siso - 30.01.2013 23:29
...... ( умишлено крия другата риба  8-))

Сега ако кажеш, че това отзад е курипера ще избиеш рибата  !!!     :-D    .....    *BRAVO*  ....   *bg*

wwladoo

Тази отпред я виждаме и оценяме за което  *BRAVO*, а тази отзад си е точно Курипера според мен и тук  *privet* *DRINK*--адмирациите са нямам думи.Колкото до другото с лъжи име не се създава,БГ е малка..... :-)Ще следя с интерес развитието на малките от поколението :-) *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

siso

Цитат на: raiko - 31.01.2013 01:48
Сега ако кажеш, че това отзад е курипера ще избиеш рибата  !!!     :-D    .....    *BRAVO*  ....   *bg*
Райко колко риба избих последните 3-4 месеца чак ми се реве  :-|

DISCUSBG

Не знам!

grigor nakov

да съживим малко темата *DRINK*

Близо на 11 месеца са а какви стават.В момента са над 13см.

diskusi233

Гледам тия риби , и се чудя колегата grigor nakov дали не е изпуснал два три пакета акварели за рисуване във аквариума.  :-D

Страшни цветове имат  *THUMBS UP*

Само се чудя колегата siso какво направи ? *dontknow*

Ratsata

Здравейте, новак съм с дискусите и искам мнението на специалистите за моите красавци.

Wetdream

Здравей не съм специалист, но ще си изкажа мнението. Рибите са хубави!
Според мен обаче няма да станат с хубави кръгли форми, защото вече са на възраст поне 10 месеца а са с доста лимоновидни форми. По шестобалната система някъде към 3.

grigor nakov

Важното е на теб да ти харесват и да им се радваш доста време *DRINK*
Храни ги повече със кайма и артемия майки и ще се поза формят ;-)

Wetdream

Дестина снимки на нашите млади шампиони!

Ratsata

Прелест само това мога да кажа браво