• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 18:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mejdupraznika

Повече видео в Цихлиди - > Дискуси от Добрич
31.07.12г.

Nikiengi

Аз пък отдавна следя темата и въпреки доста красивите екземпляри, не можах да видя ЕДИН истински шампион, с грамота или там каквото се дава като официален документ!!! Защо ли?  :-)

Wetdream

Защото никой не вникна в заглавието на темата... темата е създаване на шампион ама кой да прочете ... слагаме снимки само а не да покажем израстването на дадена риба...
Да много е възможно скоро да се види грамота или награда, просто съдиите ще си кажат мнението .. скороо

Nikiengi

Цитат на: Wetdream - 03.08.2012 11:18
Защото никой не вникна в заглавието на темата... темата е създаване на шампион ама кой да прочете ... слагаме снимки само а не да покажем израстването на дадена риба...
Да много е възможно скоро да се види грамота или награда, просто съдиите ще си кажат мнението .. скороо

Ами можеше все пак да се започне с един шампион и после да се покаже израстването му, ама нейсе. ;-) Е ще чакаме с нетърпение!  :whistle:

JayCutler

Цитат на: Nikiengi - 05.08.2012 10:44
Ами каквото и да напиша, не излиза дори и един български шампион!  :-)

За всички, които мислят, че нямаме шампиони излезли от БГ, да проверят сайта на Орлин.
Освен неговите постижения, обаче не знам да има други участвали и печелили състезания...
Ако, колегите от Добрич са записали някъде участие лично аз им стискам палци :).

пс. Имам един апел към пишещите в темата, нека преди да публикуват дадено мнение да помислят дали е негативно, ако да просто не го поствайте. И тази тема стана, като всяка една междублокова седянка... само оплаквания и хули, нищо друго.

gelius

В този форум освен само да се карате друго не можете,не компетентни хора относно дискуси да не пишат :ranting:

zariio

За да няма занапред дрязки кой как разбирал заглавието ще помоля автора на темата да каже точно какво има пред вид и да се спре с тези глупости.

Wetdream

Както вече споменах темата е създаване на шампион всеки да покаже как отглежда дадена група или отделна риба която смята за свой фаворит да каже дали е направил някаква селекция и т.н. независимо дали рибата е негово производство или не.
Благодаря!

kapacitet

ЦитатЗа всички, които мислят, че нямаме шампиони излезли от БГ, да проверят сайта на Орлин.

А кой е сайта на Орлин и кой по- точно е Орлин.  :popcorn:

ogogogo

И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

mejdupraznika

Така, Стоян (wetdream) ви е казал общо взето за какво става, да се обосновя и аз. Ние показваме как го правим ние в Val-Discus, като се придържаме към съветите които ни е дал Andrew Soh. Родителите на рибите са от Германия , и начина на отглеждане също. Идеята е да се показват хубави и стойностни риби, а не ....... .
И ето тук прилагам сники от 06.08.12г .

Ето тук прилагаме снимка на едни мъници на които ще се обърне много голямо внимание за напред. Малките леопарди са 260 броя.

Ето тук една немска кръв отново.

Останалите снимки ще ги кача в цихлиди ->дискуси добрич , ако някой се интересува.

gelius

Само да попитам на последната снимка рибите ,,Ред кавър,,ли са?

siso

Малко ъп

Мисля с тази риба да ходя на изложението (  фаворита ми за изложението е с малки за жалост и няма да става )

А ето как изглеждат един до друг два гиганта

Mirobg

Както винаги добри снимки на убииствени риби *thanks,но и както винаги оскъдна информация. *dontknow*
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

mejdupraznika

2th place  Discus Competition, Athens - Greece   категория "RED"

3th place Discus competition, Athens-Greece категория " spotted" .

Ето така ще се създават шампиони в България, очаквайте продължение с поколенията. И много нови снимки .