• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на VDO

Започната от VDO, 07.10.2011 23:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VDO

*DRINK*!!! Малко актуализация :-)

VDO

Стъпка назад  :-)

FHM

Хубаво е ама не е ли много тъмно или това е само заради ефекта на снимката

VDO

Абе не е много хубаво,но нещо го изпуснах,почвам  да го "засилвам".Като и ако се развие как го мисля,скоро ще пусна още снимки.Иначе няма ефект на снимката,сниман е с телефона,в стаята беше тъмно и на аквариума свети само лампата в червения спектър,която е зад основното тяло. *DRINK*

VDO

Реших да променя визията и това е началото.Снимките са ужасни,защото са с телефон,а и поради по-голяма смяна на водата има бяла мъгла,но по-нататък ще правя с фотоапарат  :-) .

Предстои още залесяване и развиване.

VDO

Утре и вдругиден още малко довършителни работи,добавяне на мъх по корените и още растения и ...чакане

Вени

Ще стане хубаво аквариумчето мислиш ли да ториш?  *DRINK* *DRINK*

VDO

Торя,запасил съм се сериозно с Easy Life profito и Акваформула стандарт.До сега ползвах тор на Тропикал-Aqua Plant,ефективна,но нерентабилна,ЦО2 обаче не съм и не мисля да добавям. *DRINK*

stanislav89

Тора на тропикал няма нищо общо с изброените 2  :-)

VDO

Дано да е така,аз аквариума направо си го бях за...л до скоро,но мисля да променя това положение  :-D Иначе не знам,Аква планта си действа доста добре,скоро ще мога и аз да направа сравнение,първо с профитото.

VDO

Вени

В ъгала до филтъра добре ще стои една Нимфея иначе е супер аквариума! *DRINK* *DRINK*

VDO

Вени,имам 3-4 стръка нимфeя лотус грийн,ама са още малки,като се развият ще бодна да пробвам как ще стои.

VDO

Fedde

Евала много ти е готин аз скоро ще си поръчвам нов по голям аквариум сега съм със 45л изобщо не ми помага а й рибките станаха много браво ! :)

Similar topics (5)

29632

Отговори: 454
Прегледи: 189009

14209

Започната от SkyNer

Отговори: 7
Прегледи: 5646

55298

Започната от delsol

Отговори: 8
Прегледи: 6794