• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Търсачката sucks

Започната от Longanlon, 02.05.2006 13:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Longanlon

Опитах се да намеря с търсачката темата, в която пусках разни снимки на гаджета, за да постна и последната. Пробвах всякакви комбинации ключови думи, но без успех. Темата се казва "Обещаната снимка" - пробвах и двете думи поотделно, със и без главна буква, заедно, пробвах имената на девойките, пробвах с думата 'офицер', щото си спомнях, че я използвах там, пробвах с "Петков", щото министъра на МВР се споменава също - йок. Наложи се да задам да търси само моите мнения  с думата 'снимка' и чак тогава някъде по средата се появи темата.

Не мога да си представя какви мъки биха били, ако се опитвах да намеря нещо, което ме интересува в някоя по-стара тема, за която само бегло си спомням.

Boby_

Аз отдавна съм се отказал да търся по комбинация от думи с търсачки на phpBB форуми - това е обречена кауза. Когато се търси по една дума, може и да излезе нещо, но като цяло всички такива търсачки са мизерни и админите тук нямат вина за това.

dido

Абе някой спомена, че при прехвърлянето нещо се скапало. Не може ли някак си да се реиндексира базата или нещо от сорта?

NO CARRIER

Търсачката не съкс много. Просто на кирилица трябва да търсиш с главни и малки букви, точно както е писано, иначе не става.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Longanlon

да не мислиш, че не пробвах всички варианти?