• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

помогнете да намерим дом на Ева !

Започната от elito, 11.07.2011 22:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

elito

Ева търси дом. Родом от Благоевград
Евчето е на 30-40 дни, обезпаразитена вътрешно и външно. Когато го намерихме тръгнахме да търсим майката...(открихме и майката и собствениците)
Майката е Лудогорско гонче, братчетата и сестричетата й са удавени в р.Струма от собствените, но майката е успяла да го скрие. Не желая да коментирам хората, който без грам безпокойство ми казаха, че това от техните кучета и, че майката по някакъв начин го е спасила. Попитах от какво го е спасила и директно ми казаха как са ги метнали в реката. Логично попитах защо. Обясниха ми, че някакъв човек им обещал, че ако загонят кучката щял да им откупи кученцата, но разбира се този човек не се върнал. Така , че може и бащата да е Гонче, но аз не съм го виждала. Не ми се говореше повече с тези хора и си тръгнах с кученце в ръка, защото ако им го бях оставила ми дадоха да разбера, че неговата съдба не ще да е по различна от на братчетата и сестричките му. За жалост не мога да го задържа колкото и да ми се иска по ред причини. И така Евчето става една от многото която си търси Дом!
тел. за връзка 0882 701 802 -Ели
https://picasaweb.google.com/ekova4eva/JMKqMJ?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPuDlczR5MP_Zg&feat=directlink
*HELP* *HELP* *HELP* *HELP* *HELP*

Асен Евгениев

Цитат на: elito - 11.07.2011 22:45
Евчето е на 30-40 дни ........ Майката е Лудогорско гонче
Жалко, на мен ми трябва голям и много зъл пес за пазач. 8-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

elito

Ако може всеки, който прочете обявата, но няма как да помогне поне да сподели информацията в facebook за да се предава. Ще се открие дом и за това пале. Малката е с много силен характер може да е на 40 дни, но гони врабчета, лае супер активна ...Разбира се и с котета  :-)

Raven

Доколкото мога да преценя е лудогорско гонче.

Пусни обява в някой ловен форум, малки женски лудогорски се търсят от ловците.
Най добре ще е кутрето да се даде на ловец, ако попадне в неловци може и да създава проблеми, инстинктите на гончетата са много силни.

Аз бих го взел, но имам възрастно работещо гонче.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

elito

Не ги знам форумите на ловците, но ще потърся и там ще пусна. Определено бих казала, че имат инстинкти до сега не съм виждала толкова смело куче. Eдва на 40 дни а гони врабчета, копае дупки пред чучура на балкона :D Като захапе нещо си върти главата и няма никакъв страх от по едри кучета лае ги и се бори с тях все едно им е в категорията. ( смешна картинка)
Благодаря за съвета  ще потърся такива форуми веднага. Ако знаеш някой пусни линк стига да не ти е проблем  :-)

Здравков

По снимките неможе да се прецени но според мен има малко чужда кръв. Все пак красотата на ловното куче се крие в неговите ловни качества. "На Лов" и "БГ Лов" са най-големите сайтове и форуми за лов в България така че според мен там ще намери своя собственик.
П.С. Надявам се да съм бил полезен. Успех!

elito

Много Благодаря
Вече пуснах в БГ лов може би ще трябва да снимам майката и да се върна при хората и да питам за бащата, колкото повече информация толкова по добре

elito

Ева си намери дом запазена е и скоро ще е при новите си собственици.
Искам да БЛАГОДАРЯ на всички, които ми помогнаха да намеря дом на това мъниче @}->-- @}->-- *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *thanks *thanks *thanks
Ще пиша подробности малко по късно!

Здравков

Честито на Ева и нейната спасителка!  :-) Сега като видях последните снимки на кутрето искам да се поправя, когато казах че Ева не е чистокръвно лудогорско гонче, не съм бил прав и снимките го показват! моля да ме извините.  :-)

elito

и така Ева вече е при новия си собственик simo_man_u искам да му Благодаря още един път, че отвори домът си за това малко зверче. Симо не забравяй да пишеш как е малката и показали си вече характера? Харесаха ли я всички ? Разбира ли се с новата си приятелка ?

Similar topics (5)

4736

Отговори: 34
Прегледи: 20503

4919

Отговори: 5
Прегледи: 4475

41159

Отговори: 6
Прегледи: 4939

31641

Започната от tedss