• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Книгата на Азис

Започната от Longanlon, 11.04.2006 21:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Longanlon

Гнусният, мазен педераст е написал книга, която може да се закупи срещу сумата от 10 лв. Книгата е малък формат и е с обем около 100 страници.

Предполагам, на повечето хора им е интересно да видят колко точно тъп може да бъде тоя нещастник, та затова след като намерих в нета сканираната книга, си позволих да я кача на ftp сървъра на Дидо в папка Upload. Файлът се казва AZ, AZIS.pdf. Ако не друго, поне да го овътрим с евентуалните продажби  :twisted:

Enjoy!

Жоро

Май с книгата върви CD или DVD.
Аз лично ще се лиша от това "удоволствие" да прочета тази книга.

Longanlon

и диска можех да сваля, ама реших да се лиша от удоволствието...

NO CARRIER

Колко пъти трябва да повторя, че тоя е по-скоро травестит, отколкото педераст?! Че не е тъп си личи - използва всякакви начини да изкарва пари. Поне да ги беше вложил в липосукция или да си беше купил пистолет и да се застреля, да го е.
Той не е виновен, виновни са шушоните, които му купуват помията и го спонсорират.
Сигурно пак ще има обидени, но не мога да се сдържа, за което се извинявам. Нямам против никой, стига да не слуша тая простотия в мое присъствие. Само че, защо ли ми се струва, че на Варвара ще слушаме точно такова, ако не си носим собствена музика, деба.  :roll:

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NO CARRIER

Ебаси. Днес пуснах онлайн радио за нашите клиенти. Пуснах им Тангра, Мила Голд, Ретро Радио и Фреш. И какъв беше първият въпрос по повод радиото?! Ама разбира се, не вярвам някой да не се е сетил вече. :-)
Цитатiskam da popitam vav vraska s tova che ste pusnali v free.cybcom.net slushane na nqkoi radiq dali nemoje da pusnete i pazardjishkite ako moje pone edno chalga radio da ima

Пуснат от външен мейл, на латиница, никакви препинателни знаци, никакви главни букви. За к'во са?! Подробности...

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

dido

Цитат на: NO CARRIER... Само че, защо ли ми се струва, че на Варвара ще слушаме точно такова, ако не си носим собствена музика, деба.  :roll:

Ще гледам да уредя един усилвател и колони + едно мобилно ПЕЦЕ с ЕМПЕТРОЙКИ за да не страдаме  tooth

rakim

Никъв педал не е Азис,тоя пляка най яките жени ви казвам,всичко е имидж :wink: Аз лично нямам нищо против никаква музика почти,еми щом има кой да го слуша и да му купува книгите,да вади квото иска :)
540л Южна Америка

cihlidi_fan

Уффф тоя гаден, долен, мазен, нещастен...... пед****т  :evil:  Че и на писател ше ми се прави, ай моля ти се.... най-лошото е че има хора които си купуват извратената му, долна, гнусна, педоф****а книга.... Много мразя Азис, да не се обиждат "феновете" му, ама така си е.... Аз го гледах по Слави, там го разпитваха, и цитираха доста неща от книгата...само с един цитат от нея ми стана ясно що за книга е това...  :?
Защо е е избрал подобен имидж...пуу, разбирам че е за пари ама  :?
Спирам да пиша, че..... :x  :evil:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

malomir

Много време му отделихме на този не мислите ли?:twisted:

Longanlon

Цитат на: rakimНикъв педал не е Азис,тоя пляка най яките жени ви казвам,всичко е имидж :wink:

И аз така си мислех, докато не гледах нтервюто му със сценаристите на Слави. Оказа се просто, малко, умствено недоразвито детенце. И педераст.

rookie_gyn

templar

"Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени.." (Левит 20:13)
Знаеш ли как се е казвал на дядо ти дядото? А неговия дядо? А защо не знаеш?

Longanlon

хехе, аре сега - ти да не би да не си "имал греховно излежаване след сън, когато силите ти са вече възстановени"? Щото тва си е грях и за него ти се полагат 16 годинки в чистилището...

tishovsx

Защо изобщо коментирате тоя педал... :evil:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Тони

Цитат на: tishovsxЗащо изобщо коментирате тоя педал... :evil:
И аз питам :?:  :!:  :?:  :!:
Тука ред нема, ама требва да се спазва!