• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Моя нано аквариум/паладиум :)

Започната от pl86, 10.02.2011 18:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pl86

Обожавам Краун тейл бетите, но след като старата ми умря, почнах да се занимавам с апистограмите и позабравих бетите докато един приятел реши да си взима за него ... и пак се запалих :)

Почнах да мисля щуротии  ... и ето това се роди :)

Идеята:
-малко аквариумче до бюрото ми да си я гледам, като 1/3 от аквариума е напълнена с еко почва и в нея е насадено цвете , така мога да кажа, че това е съксия ... а не още един аквариум  :-D

Резултата:
- на бюрото няма място, и за това трябваше поставка, реших да е закачена на стената

- Аквариума

-Цветята исках да се от биотопа на бетата нямах много избор.
Ficus pumila (creeping fig or "climbing fig") is a woody evergreen vine that is native to East Asia.
Другото не знам какво е, и без това не му върви, така че не знам дали ще оцелее ... както и да е .. ето

-после водата, слагах нитриватек за това е толкова мътно

-филтъра се мъчих доста, отделението е отстрани, за да не се вижда , но се чудих какво да има в него, керамика не стана защото чистенето (ваденето и е направо невъзможно), сложих гъби от стар вътрешен филтър на който ползвам само помпата и не ми трябваха гъбите, за помпа сложих Атман 200 л /час намалена докрай

-Рибата  след няколко дни и тя пристигна ... Благодаря на Мишо калкана за нея ;)

Крайния резултат:

Това е ... дано ви хареса :)

JEM

Прекрасна идея,много ми хареса :-).Решението за аквариум-саксия е много оригинална,както и самото място на което си решил да бъде *THUMBS UP*

paolo6481

Браво!Работи ти фантазията.

xD

Много хубаво проектче  *THUMBS UP*

ssg

Асен Евгениев

Хитро, полупалудариум. *DRINK*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

miTko

Ето че и така може! Имаш 2 вида фикус пумила, а тази папрат ми прилича на давалия, но не съм сигурен.
Разни мои АКВАРИУМИ 

_777_

Точно давалия е,имам я същата. ;-)

pl86

радвам се че ви харесва  *YAHOO*
Иначе наистина е давалия май, на съксията пишеше Нефролепис, което очевидно е друг вид папрат.

Similar topics (5)

23777

Започната от pekov

Отговори: 14
Прегледи: 5149

40260

Започната от Georgi94

Отговори: 17
Прегледи: 9168

58299

Започната от danodanev

Отговори: 5