• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Снимки на палудариуми

Започната от NO CARRIER, 09.02.2011 12:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NO CARRIER

Доста хора вече се обзаведоха с палудариуми и създаването на този раздел беше повече от наложително. За да не разваляме раздела с профилите, ще ги помоля в тази тема да пуснат снимки до къде са стигнали. Всеки, който види снимка на хубав палудариум е добре дошъл да я сподели с нас.  *DRINK*

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

filio

_777_

Раздела си дойде точно навреме.Аз също съм се запалил по палудариумите и това е едно място където можем да обменяме опит и споделяме всичко за тях. *THUMBS UP*Ето един красавец и от мен:

filio

Това са няколко снимки, които съм си свалял докато крадях идеи за моя. За съжаление не помня коя от къде е свалена.

Raven

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

santah

Защо си мисля, че това не се води паладариум, а wabi-kusa?

Цитат на: filio - 09.02.2011 22:07

NO CARRIER

Не пречи да е и двете. :-)

filio

То и горните два са по скоро рипариуми, поради липсата на суха част. Аз примерно не знам, моето творение към коя точно катогория принадлежи, но това едва ли има значение.
Ето още няколко рипариума, понеже предполагам, че няма да се прави отделен раздел за тях.

източник: http://hydrophytesblog.com

anonto

Ето го и моя. Тотално занемарен и обрасъл.

Ето и един друг подобен съд само с насекомоядни. Отгоре е отворен и само когато се сетя сипвам по малко вода в почвата.

Там ми цъфна utricularia graminifolia:

filio

Тотално занемарен и обрасъл, звучи като перфектния палудариум.  *THUMBS UP*

NO CARRIER

TiratroN

Би било добре, да се дават и размерите на палудариума когато могат да се измерят, защото на снимка всичко изглежда доста голямо,дори и най-малкият съд.

Similar topics (4)

30555

Започната от Raven

Отговори: 110
Прегледи: 87746

30559

Отговори: 5
Прегледи: 12495

52058

Отговори: 5
Прегледи: 5300