• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Снимки от &#

Започната от niky, 06.10.2004 14:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

niky

Ето ви малко снимки от аквариумите на Веско.

Чакаме снимки от 77 и raven  :lol: .

Boby_

Като снимки не стават, но малавийският аквариум изглежда супер!

Венустусите са се окопитили явно и сега изглеждат страхотни. Ужасно съжалявам, че трябваше да се разделя с тях и да ти ги дам. Ще си направя и утака аквариум в бъдеще, но трябва да си разширя жилището първо.  :lol:
Браво на теб! Лично аз ти давам приза за най-бързо проспериращ новобранец в тоя форум!  :wink:

веско

Целта на тази фотосесия е останалите да се престрашат и да си споделяме снимките :lol: Скоро ще изпратя и на другите аквариуми(Ники ще ме прощаваш ама пак ще те тормозя)

Raven

аз като гледам такива снимки все повече се замислям дали да снимам моята силажна яма.
супер са аквариумите , този с растенията е на прав път и ще стане много хубав.
разбира се растенията не са достатъчно - няма да съм аз ако не го кажа :D
особено ми харесва че и отвън са направени много добре-аквариума е важна мебел и трябва да изглежда стилно отвсякъде. :wink:

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Igi

Супер са, много ми харесват.БРАВО!!!!!

sho

Vlado

abaro

Браво Веско!
И един въпрос - как си снимал със светкавица или с допълнително осветление? Щото аз все не успявам да докарам експонацията като снимам аквариум.
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

Vlado

Снимай под ъгъл.

веско

Снимах със камера и затова не се получиха хубави снимки,ама като за пръв път бива :lol:

VassetZ

Ей Веско, голям гъзар си ве :wink:
А между другото дали с камера VGA стандарт ще се получат някакви подобни снимки? :?

aqua

Браво на Веско!
Той е жив пример, че мераклиите сме повече и от китайците  :lol:
Сериозно казано Веско е един от най-старателните май. Личи, че подхожда сериозно по въпросите.
С една дума БРАВО!

koko

един наистина запален акварист - удоволствие е да се гледат снимките, мака и не чак толкова качествени - дерзай веско - има защо да се гордееш! успех в по-нататъчната ти дейност  8)

Raven

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

РОСЕН

много як аквариум!!!!

Similar topics (5)

5398

Отговори: 13
Прегледи: 7887

3783

Отговори: 4
Прегледи: 3161

2628

Отговори: 32
Прегледи: 20511