• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Задалжително ли е да сложа лампа?

Започната от ioanka, 03.09.2010 20:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ioanka

_777_

ioanka

Зравейте!
Нова съм и се чудя ако не сложа лампа дали ще се отрари на мойте любимци.
Благодаря предварително!
: 03.09.2010г 20:08ч
Говоря за аквариум.И се извинявям ,че не се уточних.

Асен Евгениев

Няма да се отрази на любимците. Щом си ги виждаш и без лампа. :-)
Ще ти трябва за растения, ако мислиш да имаш.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

valnata

На любимците хич не им пука. :-D Ако ги виждаш и нямаш истински растения може без лампа.

_777_

Цитат на: akapulko - 03.09.2010 21:01
Няма да се отрази на любимците. Щом си ги виждаш и без лампа..........
Цитат на: valnata - 03.09.2010 22:06
На любимците хич не им пука. :-D Ако ги виждаш...........

Цитат на: akapulko - 03.09.2010 21:01
................Ще ти трябва за растения, ако мислиш да имаш.
Цитат на: valnata - 03.09.2010 22:06
.......... и нямаш истински растения може без лампа.

Колеги,има ли смисъл да се повтаряме?Няма никакъв смисъл от трупане на постове.А погледнато отстрани изглежда глупаво.

valnata

Еее, няма смисъл.. Нали всеки има право да си изкаже мнение? Дали се повтаря, дали е прочел по-горното. *dontknow* На който му изглежда глупаво да го подминава.. Да, няма смисъл от трупане на постове.. И от тук писалите само твоя е без смисъл и не на място. Това като забележка ли да го приемаме? Ти модератор ли си? Нарушихме ли правилата на форума?...

_777_

Ами като не си чел има ли смисъл да отговаряш колега?Пък аз чета и затова ми изглежда глупаво. ;-)

valnata

Чел съм въпроса. Отговарям и изобщо не ме интересува ти или някой друг какво е правил. Така че спри да "модерираш" и спамиш в темата.  Човека пита и аз му казвам. Това, че някой друг е на моето мнение не означава, че аз не трябва да се изкажа. Ако според теб моето мнение натоварва форума и те дразни ти разрешавам да го изтриеш.

_777_

По спокойно де нито искам да модерирам нито налагам мнение,просто изказах мнение а ти се "впрегна". ;-)Пий една бира и си кажи:- "е.и им майката на другите и гледай ти да си добре". :-)
Лека вечер от мен! :-)

valnata

Твоето 'мнение' не е по темата и не беше нужно да ме цитираш и поправяш или да обясняваш, че трупането на мения нямало смисъл..  Дано някой истински модератор почисти, че от такива "полезни" мения-поправки темите стават на нищо.. Явно липсата на коментари в пазара се отразява. *ROFL*

MeTogu

Момичета не се карайте.От лампа винаги има нужда.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Similar topics (5)

59949

Започната от White Wolf

Отговори: 11
Прегледи: 6848

48632

Отговори: 2
Прегледи: 3688

53983

Започната от mimo_741

Отговори: 1
Прегледи: 2812