• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

1 август е "ден, посветен на борбата срещу чалгата".

Започната от Raven, 01.08.2010 11:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BOJO

Цитат на: Лора - 02.08.2010 19:46
......Тези които не слушат чалга, незнаят какви купони изпускат... ....

шшшт, това е тайна.
НОБИ - не те разбрах ама здраве да е :)

N.Nobs

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

elblanko

Цитат на: kamaro - 02.08.2010 19:26
Металите са зли хора вярващи в сатаната според мен. Нямам нищо протв тях обаче, всеки може да си бие главата у стената как си иска.
Да ти кажа честно, няма такъв филм.
Може наистина да има и зли измежду тях, но това няма нищо общо с музиката която слушат, точно така както има и глупави и умни хора които слушат чалга.
Между другото има доста интересни спорове дали човек се ражда зъл, или в последствие става такъв.
И за лека нощ и разведряване на обстановката, една интересна история разказана ми цветно от един мой приятел.
Спи си той, а кревата му точно до аквариума.
Аквариума му се пука и цялата вода се изсипва върху него, а едно стъкло се запива в задникът му.
Той скача и с невероятна скорост събира рибите в една кофа и пали към болницата целия в кръв.
Пристига и ляга да го шият, а сестрите се събрали и се заливат от смях.
Той ги пита що се хилят, а те ми казват че се чудели какво щели да шият ако е спал по гръб. *ROFL*
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

Peakone

miTko

Да, хич не е смешна тази история, дано не се случва на никого. Иначе човек не се ражда зъл, нито добър, нито с приятели и прочее. Просто се ражда. Всъщност и това не е точно така, да речем че всяко живо същество се ражда само с врагове.
А този, който каза, че еди кои си били зли (по презумция), да ходи да чете Биленкин, да не цитирам още имена. Там ще открие колко греши и колко малко знае за човека!
Разни мои АКВАРИУМИ 

elblanko

Цитат на: miTko - 03.08.2010 09:24
Да, хич не е смешна тази история, дано не се случва на никого.
Когато се съберем приятели, тоя пич винаги я разказва тая история, и въпреки че всички я знаят накрая повечето от присъстващите се смеят, което също показва колко различни са хората всъщност.

Цитат на: miTko - 03.08.2010 09:24
А този, който каза, че еди кои си били зли (по презумция), да ходи да чете Биленкин, да не цитирам още имена. Там ще открие колко греши и колко малко знае за човека!
Ломброзо не би се съгласил с тези твърдения,  ;-) а колкото по рано човек разбере колко малко знае всъщност, толкова по добре за него.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

Benzacillin

Простакът винаги ще намери изразни средства за своята същност.
Дали ще  е дрогиран рейвър, маймуноподобно движещ се рапър, пиян и въшасъл метъл или пластмасова поп-фолк дива за общо ползване - няма разлика.
Музиката е добра във всяка нейна форма.
Малко толерантност няма да е излишна и е задължителна за хора с по-висок КИ.
Такива теми са безмислени, дразнещи, изтъркани и не се връзват с форума.
Сигурно модераторите могат лесно да намерят поне едно-две нарушения на правилата в постовете.

Помислете върху следното:
Най-върлите метъли произлизат именно от селата (опит да компенсират необоснования срам от произхода си).
Някои от текстовете в рап музиката могат с лекота да бият и най-жалката нашенска музика в категория "Елементарност".
Доста по-красиво е въртенето на задници на фолкаджийките от тръскането на целулитни афроамерикански телеса.

Сега...наздраве на двата "вражески" лагера и кажете как са рибите :)

ПП: Слушам скандинавски рок и се радвам за пуснатата обява във вестник от Ларс Улрих :)

Peakone

Съгласен съм с теб с изключение на това

Цитат на: Benzacillin - 03.08.2010 11:47
Най-върлите метъли произлизат именно от селата (опит да компенсират необоснования срам от произхода си).
Някои от текстовете в рап музиката могат с лекота да бият и най-жалката нашенска музика в категория "Елементарност".

Тук вече си доста неосведомен, особено за рапа си нямаш и идея какво говориш. Да не започвам да ти обяснявам какво е хип-хоп и рап, само ще ти кажа, че това, което визираш е точно американската чалга ;-)

Benzacillin

Именно...
Виждаш ли как може от всяка музика да се заформи нео простотийка :)

Peakone

Че може, може и аз именно тези нео простотии не харесвам, дали ще е БГ или US няма значение, просто у Нас нашето повече прави впечатление и най-често се проявява с голяма доза селяния.

Ама айде да приключваме с темата  *DRINK*

kamaro

От нас песен, от Бога здраве .

Caxapa

Едната тема е заключена от модератор симпатизиращ даден стил музика. Тази е от мен  *lock макар да съм фен на всички стилове. Всичко зависи от марката бира или водка  *CRAZY*.

Similar topics (4)

5166

Отговори: 54
Прегледи: 17369

27190

Отговори: 3
Прегледи: 2942

1388

Отговори: 15
Прегледи: 14452