• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Аквариумът на JEM

Започната от JEM, 15.04.2010 20:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JEM

Цитат на: terier4o - 08.01.2013 22:01
Браво! Браво! Много добре е тръгнал Лилеосиса. Малко си пощадил растението при кастренето ....
Като за пръв път,досвидя ми се.Младите по ниски листенца не са засегнати и се надявам по този начин да избият още и да се сгъсти повече.

DerWallfahrer

Благородно завиждам за перфектната форма, в която се намират растенията ти. Криптокорините ти са страхотни. Продължавай все така.   *BRAVO*
Поздрави! 
Краси Иванов  *DRINK*

terier4o

Цитат на: JEM - 08.01.2013 22:06
Като за пръв път,досвидя ми се.Младите по ниски листенца не са засегнати и се надявам по този начин да се сгъсти още.
Това нищо не е, аз до като кастрех Глосостигмата изпитвах болка  :-D, майтапа на страна ..... по-добре ще е да окастриш както трябва за да се сгъсти така както искаш. Ако искаш си направи експеримент.... една малка част от полянката примерно 10х10 см я окастри както трябва, и ще забележиш разликата, когато тръгнат новите издънки  :-)
Цитат на: terier4o - 08.01.2013 22:01
..............имай предвид, че се възстановява малко бавно в сравнение с др растения  *THUMBS UP*

JEM

Цитат на: DerWallfahrer - 08.01.2013 22:11
Криптокорините ти са страхотни.
И те си искат своята грижа,но се отблагодаряват.
*thanks *DRINK*

Peza

Наистина си го пощадил Лилеопсиса. Давай смело с ножицата там, бавно но славно ще видиш ефекта :) Така само си резнал връхчетата на по-високите листа.
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

JEM

Колко да го оставя?Сега ако го подстрижа още,ще му пречи ли или да изчакам пак да поотрасне малко?

foreverfishforever

колегаа супер аква *privet* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK*

JEM

Цитат на: Peza - 09.01.2013 07:36
Наистина си го пощадил Лилеопсиса. Давай смело с ножицата там, бавно но славно ще видиш ефекта :) Така само си резнал връхчетата на по-високите листа.
Колко да го оставя?Сега ако го подстрижа още,ще му пречи ли или да изчакам пак да поотрасне малко?

Peza

Ми аз на времето го кастрих до около сантиметър. А вече дали да го окастриш още сега си решаваш ти, не мисля че е "фатално" да го оставиш и така, както и ако го доокълцаш.
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

crxx

JEM  незнам какво ще кълцаш и какво не ама акавриума толко ми харесва че нямам думи , особено криптокорините са уникални , имам от същия вид ,но от 1 месец не торя и не подавам цо2 и са станали ужасни , да не споменавам и за другите растения , но акваирума е страхотен много ми харесва поздрави  *privet*

JEM

Месец,месец и половина след малка промяна във "фейса"Добавяне на 2-3 вида нови растения,една енергоспестянаща лампа 865 18w на Philips и без спиране на СОто през ноща.

JEM

Днес визията претърпя промени.Надявам се до месец-два да се получи това което съм си наумил и ще го покажа.
Утре ще търся и нови попълнения към фауната,надявам се нещо да си харесам по варненските магазини.
Успех във хобито *DRINK*

Деян

Обичам джунгли!!!
*DRINK*

JEM

Цитат на: Деян - 01.04.2013 23:32
Обичам джунгли!!!
*DRINK*
Благодаря колега.В този ред на мисли виждам,че имаш опит,можеш ли ти или някой от колегите да ми препоръчате добри таблетки за подхранване на нимфея?

ceko

глинени топчета и силна светлина  :whistle:
и песъкливо дъно

Similar topics (5)

30116

Започната от mircho

Отговори: 2
Прегледи: 3606

14277

Отговори: 13
Прегледи: 6236

40337