• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на JEM

Започната от JEM, 15.04.2010 20:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BEYA

Невероятен аквариум,той ми е фаворит в конкурса дано да спечелиш колега.И аз сам мераклия но мога да си мечтая само за такъв аквариум!Успех ти пожелавам!

cantiga

И на мен много ми харесва аквариума, красота! При толкова много зеленко аз бих сложил син неон, но това е въпрос на вкус.  :)
Не зная защо сложи по-хубавите снимки в профила си, а на конкурса пусна front-shot с пипани цветове и контраст, правещи аквариума по-семпъл, поне по мое мнение е така. :(
Криптокорените с корена над тях и обраслия заден фон са картинка. Направих си малък експеримент, закрих лявата част на аквариума и въз основа на дясната видима част си представих подобно продължение вляво, резултатът беше силно обрасъл аквариум с хубави растения, но и нищо повече. Като погледна обаче цялата снимка нещата са различни - всичко си идва на мястото и двете половини се допълват чудесно.  *privet*
Поздрав!
Светослав

Ri6eto

Аквата е суууупер,завиждам ти :-[

JEM

Цитат на: cantiga - 25.12.2012 17:41

Не зная защо сложи по-хубавите снимки в профила си, а на конкурса пусна front-shot с пипани цветове и
Недей колега,че направо съм бесен :duvar:Както и да го снимах за конкурса,снимките все за нищо не ставаха,а тези ги щракнах на следващия ден просто ей така от първия път си станаха .Само последната е от конкурсните.Дори и на колеги ги пратих,опитаха се да ми помогнат,но естественото си го нямаше.Още ме е яд.
Иначе благодаря на всички за добрите думи.

Bolta

Цитат на: JEM - 25.12.2012 23:24
Недей колега,че направо съм бесен :duvar:
Не си само ти! Ние като странични наблюдатели също се ядосваме... тъкмо мислих и аз да те питам защо така се е получило... даже влизах пак в конкурса да прегледам снимките. Ама нищо, каквото станало - станало... важно е да сме живи и здрави и красивия аквариум да си те радва вкъщи дълго време! *DRINK*

JEM

Снимките бяха с големи мегабайти и при намаляване на размера им за да могат да се качат за конкурса качеството им се влошаваше.При опитите това да се проправи,накрая се получи едно нищо.

Peza

Определено тези снимки тук са по-добри, но да не ти пука. Важното е че аквариума е много хубав, а какво ти виждат на теб очите всеки ден е още по. В крайна сметка за това си ги правим аквариумите, да ни радват! Конкурса ще мине и замине ...
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

cantiga

Цитат на: Peza - 26.12.2012 04:10
В крайна сметка за това си ги правим аквариумите, да ни радват! Конкурса ще мине и замине ...
*THUMBS UP*
Поздрав!
Светослав

JEM

Ето го след днешната среща с ножицата и малко изкореняване 8-)

Поне и макрандрата  вземе,че види малко слънце. Има нужда горката.

foreverfishforever

*privet* *DRINK*

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Nort

Прекрасен аквариум JEM  *THUMBS UP*
140 л. с 3 вида барбуси\титея,черен,зелена тетразона\
140 л. с трихогастери, бети и сомове

JEM

Малко кипене.
Качеството не е от най доброто,но става.

За мое голямо съжаление,от около седмица насам макрандрата сериозно се скапва и не мога да си обясня от какво е.Но карай и без това скоро ще изкоренявам всичко.

JEM

Lilaeopsis brasiliensis
Когато си взех това растение нямах особени надежди за него.Бяха хилави,надводно гледани коренчета,но сега със всеки изминал ден ме радва.Прави ми впечатление,че е доста"кораво"растение.
Макар и да расте бавно забелязвам,че няма особени изисквания към параметрите  на водата.Относно светлината-колкото повече толкова по добре,но и с охота налазва дори и в по тъмните части на аквариума.Доста напредна от конкурсните снимки насам.Вчера му беше и първата прическа :-)

Планоробиса си влезе в ролята и пое грижата за старите надводни листа.

Мисля,че за напред ще заформи добра полянка

terier4o

Браво! Браво! Много добре е тръгнал Лилеосиса. Малко си пощадил растението при кастренето .... трябваше малко по сериозно да се размахаш с ножицата, имай предвид, че се възстановява малко бавно в сравнение с др растения  *THUMBS UP*

diskusi233

Страхотна полянка се позаформя... *THUMBS UP*

Страхотен аквариум... :-)

Similar topics (5)

43268

Започната от kuk93

Отговори: 16
Прегледи: 12795

20035

Започната от bonelez

Отговори: 103
Прегледи: 67381