• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Забележки и коментари по сайта на Българска Аквариумна Енциклопедия

Започната от NO CARRIER, 09.04.2010 19:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yasenst

Не мисля, че е от телефона. Моят е Самсунг с Андроид и също липсват часа и датата на публикациите.

Penta

Аз влизам доста често в сайта през TapaTalk и всичко изглежда точно както трябва да бъде. Никакви забележки.

hip9

И аз не мога да влизам от телефона виждам само зелената стрелка и менюто вляво.

niksanpih

И при мен е така,вижда се само зелената стрелка,и синята лента в ляво.

NO CARRIER

Да не ви лъжа, най-вероятно чак в събота ще мога да го погледна.  :-[

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

_Kirilov

Аз нямам проблеми с влизането и разглеждането, но всеки път ми показва на ново парола и име и като като натисна влез нищо не става - презарежда ми страницата. Така по няколкопъти а браузъра ми е запаметил името и паролата. Това само в страницата която след началната те препраща във форума.

venitos

Привет, имам едно питане: Е ли възможно табличката с потребителското име и парола да бъдат изтеглени по-нагоре или оформени така, че да се виждат при първоначално зареждане на страницата без да се налага да скролвам за да ми излезе бутона "Вход"? 

niksanpih

Хора оправете си сайта, не мога да вляза през телефона. Показва ми бял екран със зелената стрелка.

niky

_Kirilov

Аз така и от телефона не успявам да влизам заради описания по-горе проблем.

Все по -често започнаха да ми изчезват "Непрочетени публикации след последното ти влизане." Ако направя грешката да отворя някоя тема не с нов таб - след това като се върна ми изписва,че няма теми а примерно са били 2-3 страници. Така трябва да се ровя във всеки един раздел отделно за да гледам кой какво е писал .

niky

Цитат на: _Kirilov - 09.06.2016 19:59
Аз така и от телефона не успявам да влизам заради описания по-горе проблем.

Разбира се, аз не мога да дам адекватно мнение по въпроса, КОКО е специалиста, но аз влизам без проблем от Iphone, Ipad Air, Samsung S5 и LG 4 (не всички телефони са мои  :-))
За какви телефони става въпрос и за каква операционна система?

gebo777

Абе има наистина някакъв бъг в момента... Аз влизам от лаптоп и си влизам нормално, само дето като се зареди страницата комуникацията не спира, продължава да си върти отметката до безкрайност... А ако ви прави впечатление, във всяка тема след последния пост има и един празен пост от името на БАЕ. Не знам къде се хоства сайтът, но с тази безкрайна комуникация ми намирисва на вирус...
ТИ ПОЧЕРПИ ЛИ НЯКОГО ДНЕС ?!?

NO CARRIER

Последният празен пост е неуспешен опит за стартиране на реклама от гугъл.

Опитайте да четете всички непрочетени публикации така:

http://aquariumbg.com/forum/index.php?action=unread;all;start=0

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

niksanpih

Цитат на: niky - 09.06.2016 19:33
Явно трябва да си оправиш телефона :-D
Пич, не мисля че трябва да си оправя телефона. Апаратите са  Samsung Galaxy Note II,и Galaxy Note 4.Мисля че това не е място за подигравки и заяждане, просто исках да обърнете внимание на проблема,за да може да ползваме форума и в движение навън.

Amev

Цитат на: niksanpih - 19.06.2016 07:56
Пич, не мисля че трябва да си оправя телефона. Апаратите са  Samsung Galaxy Note II,и Galaxy Note 4.Мисля че това не е място за подигравки и заяждане, просто исках да обърнете внимание на проблема,за да може да ползваме форума и в движение навън.

Тогава си изтегли tapatalk и влизай през него , с приложението няма никакви проблеми ;)