• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Дискуси от Канада

Започната от MagnificoDiscus, 29.03.2010 17:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MagnificoDiscus

Здравейте от Канада .Ето и малко снимки на подрастващи произведени от нас дискуси.Ние сме малко хоби специализирано в развъждане на дискуси само

Владо

filio

Българите там в Канада много са,
стигнали са вече и до полюса.....

Красиви дискуси. Поздрави от родината.

}|{opukc

Владо, здрасти и добре дошъл - поздрави и от мен! *DRINK*

kamos

Красиви риби
Може ли снимка на филтрационната система? *privet*
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Асен Евгениев

Страхотни са, ама много сте ни далеко бре. *THUMBS UP*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

vasso

Не пращате ли насам...? *CRAZY*

MagnificoDiscus

Цитат на: kamoКрасиви риби
Може ли снимка на филтрационната система? Свалям ти шапка

Филтрационната система ми е проста но финкционална.Централният филтър е голиам аквариум разделен на три части.Първата част кадето пада водата е нещо като дунапренена гъба но е по грибичко следва средната най голямата част пълна с подвижна биомаса к в крайната чст е помпата която качва водата в аквариумите и пада от едната страна а от другата има дупка преливник през коят се оттича обратно във филтъра

Цитат на: vassoНе пращате ли насам...? Ненормално
Не съм пращал още извън Канада но не виждам пречка да не го направя

Ogi_

Цитат на: MagnificoDiscus - 30.03.2010 17:21
Филтрационната система ми е проста но финкционална.Централният филтър е голиам аквариум разделен на три части.Първата част кадето пада водата е нещо като дунапренена гъба но е по грибичко следва средната най голямата част пълна с подвижна биомаса к в крайната чст е помпата която качва водата в аквариумите и пада от едната страна а от другата има дупка преливник през коят се оттича обратно във филтъра

Здравейте, поздрави от родината !

За преливането на водата стана ясно, преливната тръба се вижда на задната страна горе, но тръбите, които са на предното стъкло за частичната подмяна ли са ?

Гъбата, която се вижда вътре, какво точно представлява, защото се вижда че е закачена за дъното, от там ли постъпва връщащата се вода ?
Снимки на рибките ми преди и сега !

Телефон: 0896 276 109

siso

*privet*
Да са ти живи и здрави и пожелавам поколение от другите дет не си показал  *DRINK*

Similar topics (5)

33029

Отговори: 13
Прегледи: 45284

48351

Започната от WoterEvil

Отговори: 5
Прегледи: 6542

1198

Отговори: 30
Прегледи: 30927

58536