• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

За фитнеса и хапчетата

Започната от Vannkata, 22.03.2010 10:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vannkata

Тъй де..решил да тръгна на фитнес, но много хора ми казват: ''Без хапчета нищо нестава''. Вие на какво мнение сте? Не искам да правя супер големи ''баници'' а просто да стегна тялото си за лятото  *CRAZY* Приемам всякакви съвети  :-[
test.zalata.net
iq.tochica.com
gledane.tochica.com

ico

До някъде са прави, но все пак зависи, какво ти искаш, да става. Ама с хапчета пък най-често става за определен период, после човек се унася, прекалява и после не става за фитнес.
Най-добре ходи си за кеф и релакс, не се мятай на големите железа и си пий само витамини.
Пък за лятото.... много е близо и ако има много за стягане, поне за следващото почвай от сега.   
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

Vannkata

Чак много не бих казал, но все пак има  :-D В момента съм 173/64 в/кг .Целта е да стана поне 59кг... Мисля да започна  с бягане 1ч на ден като редувам тренировка, бягане.
test.zalata.net
iq.tochica.com
gledane.tochica.com

mejdupraznika

С тази тренировка ще свалиш и мускулна маса(мм) което за теб не е добре ;). Самата ти тренировка за релеф трябва да представлява нещо такова:
Експлозивна с много малки почивки, над 13 повторения, 3 пъти в седмицата кардио тренировка и задължително хранителен режим. Като кардио тренировката ти е 20 минути, ако неможеш да правиш толкова , постепенно ще увеличаваш, като започнеш от 10 минути, след това може да я увеличиш на 30 минути за да се стресира тялото. И по възможност Л-карнитин + протеинче в края на тренировката :).

Raven

По скоро пробвай една пролетна диета + аеробни тренировки.

Хапчетата за отслабване и изгаряне на мазнини от типа на кленбуторол са вредни за сърцето, а и винаги го има ефекта йо йо.

Изобщо почнеш ли с хапа, трудно след това се отказва.
Нагледал съм се на "химици" по фитнесите, вкл. и аз в това число- особена полза не съм видял при никой в дългосрочен аспект.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

rakim

Кво направи ти, аз съм 173/174 и съм 74/5 кг и почти  нямам излишно.Нормално за нашия ръст е 70/75кг,освен ако не искаш да си хърбав.
540л Южна Америка

Raven

И ако си на диета и кардио + аеробни тренировки- непременно пий суроватъчен протеин след тренировка.

Raven

Цитат на: rakim - 22.03.2010 11:25
Кво направи ти, аз съм 173/174 и съм 74/5 кг и почти  нямам излишно.Нормално за нашия ръст е 70/75кг,освен ако не искаш да си хърбав.

Аз съм 172 см. и в момента съм 86 кг.
Преди няколко дни започнах пролетна диета защото не ходя на фитнес и тези килограми съм ги качил сещайте се къде.
Най много съм стигал до около 90 кг. но тогава ръката ми беше 42 см. и имах по правилно разпределена маса.
Сега ще гледам да сваля до 80 кг като максимално тегло, ако мога и повече дори, при положение че спрях с фитнеса вече трябва много да се пазя защото започнах да качвам лесно килограми.

rakim

Между другото един от най добрите ми приятели беше луд химик,преди това беше хърбалет.Стана огромен за 5/6 месеца,тренира година и половина две,спря да тренира, но изобщо няма негативен ефект.Остана си с добро телосложение,не огромен но не и разплут или хърбав.Даже бая баници си има.
540л Южна Америка

mejdupraznika

Зависи от химията на която е бил и как се храни в момента. Има продукти който чак след известен период от време се изчистват от организма :)

Vannkata

ЦитатКво направи ти, аз съм 173/174 и съм 74/5 кг и почти  нямам излишно.Нормално за нашия ръст е 70/75кг,освен ако не искаш да си хърбав.

Ами то много зависи и от разположението на масата. При мен е точно както нетрябва: натрупване в седалищнат област и краката. Целта е ако не за това , то поне за другото лято да развия до някаква степен : ръце, гърди, гръб, рамене и корем  *CRAZY*
test.zalata.net
iq.tochica.com
gledane.tochica.com

goldstar94

Аз съм 160 висок 60 кг и трябва още да кача . Да ходя на тренировки по Джудо и там има малка фитнес заличка . Но мисля да кача още некое кило .  *THUMBS UP*

stenli

Цитат на: Raven - 22.03.2010 11:28
Аз съм 172 см. и в момента съм 86 кг.
Преди няколко дни започнах пролетна диета защото не ходя на фитнес и тези килограми съм ги качил сещайте се къде.
Най много съм стигал до около 90 кг. но тогава ръката ми беше 42 см. и имах по правилно разпределена маса.
Сега ще гледам да сваля до 80 кг като максимално тегло, ако мога и повече дори, при положение че спрях с фитнеса вече трябва много да се пазя защото започнах да качвам лесно килограми.

http://spidersport.com/weight-control.php
Тази статия ми промени мирогледа за хранене и контрол на теглото. От около 10месеца се храня приблизително по нея. Ефекта, е че съм свалил 10-11кг и определено и категорично мога да кажа, че съм изгорил доста мазнини, за разлика от много диети, при които сваляш светкавично, като губиш основно вода и мускулна маса. Положителното, е че си ядеш каквото пожелаеш в определени количества. Въпреки, че като ми се дояде нещо сладко и попрекалявам, но резултата е на лице. От бирата се надебелявало....да бе. Ограничението ми е до там, че до минимум съм намалил употребата да чипс, зрънчо, всичките им разновидности, газирани напитки, по-умерена консумация на картофи и ориз. Осъзнах колко е приятно всъщност, събирайки се на мач, вместо да отрупаме масата с какви ли не хрупканки, мезето да бъде различни видове меса, рибни изделия и храни доближавайки се до истинската храна.

Та като извод мога да кажа, че аз не съм на диета, просто се храня по определен начин, който ми доставя всичко необходимо и не чувствам липсата на нищо.

ple6iviq_oi

Зависи за какви хапчета става въпрос.Ако имаш предвид някакви суплементи няма проблеми да си взимаш да пиеш.За анаболните строиди е добре да се взимат,ако си решил да се занимаваш професионално.Това е най-кратко казано от мен. *THUMBS UP*

suntsu69

Хапчета - твърдо не. Ако искаш да качваш маса - може протеини, но пилето е по-вкусно и по-естествено. Но фитнеса за мъже не е средство за отслабване, а за заменяне на сланината с мускули. А те в общия случай тежат повече. Целта с фитнес да отслабнеш от 65 на 59 кг е непостижима. Може да стане с бягане, може би с плуване и колоездене. С редовен фитнес може да станеш 75-85 кг и да изглеждаш добре.

Similar topics (1)

29492

Отговори: 8
Прегледи: 7434