• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

предлагам консултации на място

Започната от Robert, 17.03.2010 17:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Robert

С оглед на по ефикасно лечение на Вашите акв . обитатели , предлагам
                 консултиране и лечение на място. Стартиране на азотен цикъл и рестарт след
                 заболяване .Получените съвети ще са Ви полезни и за в бъдеще- надявам се да съм
                 полезен  .
                                     Консултиране при размножаване на повечето популярни акв. риби
                                     тестване на вода  и помощ при избор на акв. осветление !

mejdupraznika

Представете ни ксерокопие на  документ с който ще се легитимирате пред нас и можем да имаме доверие на вашите услуги който предлагате.

bluefire

ако идваш към Бургас ела да се консултираме   :-D  и дай да ти видим аквариумите да разберем колко разбираш   :popcorn: давай малко съвети на тези които имат проблеми  с рибите  :duvar: .Ти тъй ни в клин ни в ръкав консултации даваш  първо покажи че си заслужава да ти даде някой пари. Че от мошенници сме на тоя хал несе заяждам просто изказвам мнение

bengan

Що така бе хора. Човека нищо не е казал за пари. Може пък на добра воля да предлага КОНСУТАЦИИ (както е записано в заглавието)

Заглавието е редактирано вече...

nikolaytoshev

Цитат на: bengan - 17.03.2010 18:26
Що така бе хора. Човека нищо не е казал за пари. Може пък на добра воля да предлага КОНСУТАЦИИ (както е записано в заглавието)

За това не се бях сетил. *privet*

Becko

Цитат на: Robert - 17.03.2010 17:27
                                    С оглед на по ефикасно лечение на Вашите акв . обитатели , предлагам
                 консултиране и лечение на място. Стартиране на азотен цикъл и рестарт след
                 заболяване .Получените съвети ще са Ви полезни и за в бъдеще- надявам се да съм
                 полезен  .
                                     Консултиране при размножаване на повечето популярни акв. риби
                                     тестване на вода  и помощ при избор на акв. осветление !

Браво,Успех, обади се ако идваш на съботния да пием по  :coffee: и да поговорим

ickopr

Асен Евгениев

Колега, не знам дали някой те познава, но е редно първо да се представиш, да ни кажеш какъв образователен ценз имаш,
каква практика, какви развъдни постижения и т.н. Иначе не е лошо някой знаещ и можещ да ни оказва помощ.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Robert

Не е лошо и вие да оказвате помощ на начинаещите, но не виртуална.
               Иначе този вид услуга е като всяка друга и е доста разпространена по
               белите страни . Предполагам сте чували че и у нас има хора които
               се занимават с подръжка на аквариуми и то срещу заплащане. Аз също
               не бих го вършил безплатно защото времето си е ценно.Въпроса е клиента
               да прецени кое му е по изгодно . Знам че по дефиниция акваристиката
               е хоби но на практика доста скъпо хоби. Когато водите куче на ветеринар
               също се плаща нали?

dok70

Цитат на: Robert - 17.03.2010 21:07
               Не е лошо и вие да оказвате помощ на начинаещите, но не виртуална.
               Иначе този вид услуга е като всяка друга и е доста разпространена по
               белите страни . Предполагам сте чували че и у нас има хора които
               се занимават с подръжка на аквариуми и то срещу заплащане. Аз също
               не бих го вършил безплатно защото времето си е ценно.Въпроса е клиента
               да прецени кое му е по изгодно . Знам че по дефиниция акваристиката
               е хоби но на практика доста скъпо хоби. Когато водите куче на ветеринар
               също се плаща нали?
Само да подчертая ветеринар - е специалист учил поне 5 години.
Това не значи, че ги знае нещата/особено рибните/, но все пак.
Та сравнението не е коректно.
:popcorn:
Луд умора няма...

300 оки миш-маш

_777_

Ако обичаш би ли публикувал снимки на аквариуми които поддържаш и евентуално връзка със собственниците им за да добием реална представа за това което предлагаш? :-)

Лора

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

vasso

Обикновено услуги по поддръжка предлагат фирми, които имат и магазини и така лесно могат да заместват "дефектна" стока( има гаранции в повечето случаи). Имат и добри специалисти. Не знам, но ако се представиш по-обстойно и покажеш поне на снимка постиженията си, би могъл да не будиш такова подозрение. Не е задължително да имаш специално образование, но поне някакво доказателство за уменията трябва да приложиш. Забелязах, че според теб е разбираемо да е платена такъв тип услуга( и за мен е така), но поне можеше да го напишеш, а не хората да гадаят! :-)

_777_

Ей това ми е много съмнително,мисля че не само на мен: :-(

Цитат на: Robert - 14.03.2010 14:07
..........
1.  Рибите ги доставям  на ул. Цар Симеон  -спирката Зографски манастир на
трамвай № 3  .   Там има кафе сладкарница и 10 минути след като ми се обадите
нося мостри или самите риби

Цитат на: Robert - 16.03.2010 14:21
............Трябва да изпратите парите и ви ги качвам на рейс.................

vasso

Да, просто с тези измами напоследък, а това дори просто лъха на измама, може да не е. Просто трябва да се дооправят някои работи в обявата.

Similar topics (5)

26402

Отговори: 45
Прегледи: 28006

27416

Отговори: 9
Прегледи: 4895

569

Отговори: 37
Прегледи: 37621

26635

Отговори: 20