• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Малък терариум направи си сам

Започната от NO CARRIER, 16.02.2010 22:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NO CARRIER

Това е малък терараиум.
Специално за тези, които обичат да майсторят.
Погледнете инструкциите на снимките.

Подробности на английски тук.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

vasso

Ако можеше и някоя животинка да живее там щеше да е супер! :-)

bigbeer

Цитат на: vasso - 16.02.2010 23:13
Ако можеше и някоя животинка да живее там щеше да е супер! :-)

За един нашенски скорпион ще е идеално. Храниш веднъж на 3 месеца с по една муха.  *THUMBS UP*

vasso

Може и да стане, но си мисля, че ще е тясно. Зад стари керемиди съм намирал, под дъски. Не знаех, че са насекомоядни. *DRINK*

Деян

Къде сте намирали? Ако намеря такъв моментално му сглобявам едно такова.  :-)
: 16.02.2010г 23:11ч
П.П.

Ако някой намери да го хване в кутийка и да ми пише. Ще се отплатя акваристично.  :-)

bigbeer

Цитат на: Деян - 16.02.2010 23:39
Къде сте намирали? Ако намеря такъв моментално му сглобявам едно такова.  :-)
: 16.02.2010г 23:11ч
П.П.

Ако някой намери да го хване в кутийка и да ми пише. Ще се отплатя акваристично.  :-)

Сети ме като се постопли времето, ще ти хвана и изпратя.

barabata

В района на Велико Търново съм засичал доста скорпиончета , но не знам колко големи стават. Аз все малки съм виждал и по принцип ако не му обърнеш внимание и само бегло го погледнеш може да го объркаш с някое бръмбърче ...
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

bigbeer

Кога бех  с 3-4 години по-маличек от Деянчо, даже ги развъждах в къщи... барабар с 5-6 дузини видове паяци - всичките нашенски.

Красота е да видиш майката скорпион цялата накацана от едни суперминиатюрни розови точици, които се мърдат.

Едрите женски (според мен) на големина стигаха до 4-5 см най-много. Така и не разбрах по какво да ги различавам мъШките от женските.

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

Лора

Не разбрах, очилата за какво са :-[
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

dark_messiah1

според мен от тях се правят крачетата,от ляво и дясно има 2 пластинки които се опирът в носа едни бели,махат се и се ляпят за крушката *STOP* така мисля  *dontknow*

Despot

Очилата са за да виждаш по-добре..... %)
А тези "бели пластинки" са стопери за мебелни вратички.

Similar topics (5)

15531

Отговори: 46
Прегледи: 62608

4611

Отговори: 46
Прегледи: 82352

32708

Отговори: 100
Прегледи: 136349

1267

Отговори: 111