• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Спам

Започната от ReeT, 02.02.2010 16:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NO CARRIER

Може ли снимка и по-добро разяснение какво е това скролване?

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

petarvalchev

Ами когато завъртиш скрола на мишката нали страницата се мести нагоре-надолу. Ето за това  :) В този форум откакто промениха нещо и е едно забавено местенето нагоре-надолу. При други страници няма проблем.

Асен Евгениев

Интересното при мен е, че това забавяне го има на лаптопа, а на стационарния го няма /и двата са през рутер/.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

nikolaytoshev

Не съм забелязал да има каквато и да е промяна. А пък още по-малко, не знам дали изобщо нещо е променяно напоследък във форума.
Само при форума ли се получава? В някои други форуми или сайтове да си го забелязал?

nikolay0876

Това скролване по- скоро ще да е от браузера.

NO CARRIER

Отвори настройките и разрови за нещо като enable smooth scrolling или enable auto scroll и го забрани. По самия дизайн не е пипано нищо от доста време.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Асен Евгениев

Със сигурност не е от форума.

petarvalchev

Цитат на: akapulko - 16.01.2011 17:59
Интересното при мен е, че това забавяне го има на лаптопа, а на стационарния го няма /и двата са през рутер/.
+1 Сега проверих .. и при мен го има само на лаптопа. Интересното е, че нито съм обновявал браузъра нито нищо ... просто изведнъж се появи това забавяне и затова помислих, че може да има промяна с самия форума. С Google Chrome съм :)
Иначе имам такъв плъгин за Smooth. Като отворя форума с IE нещата стават още по-зле - вместо да го има "гладкото" забавяне както е при Хрома, то при ИЕ е направо като насичане :)

Асен Евгениев

Цитат на: petarvalchev - 16.01.2011 20:08
при ИЕ е направо като насичане :)
Точно така е при мен.

Raven

http://ziza.qip.ru/2011/01/20/sekretnyjj_ofis_Wikileaks_16_foto.html

Офисът на Wikileaks - бивш противоядрен бункер.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

petarvalchev

Цитат на: akapulko - 16.01.2011 20:53
Точно така е при мен.
Вчера ми се наложи да си преинсталирам Уиндус-а. Днес си сложих отново Хром-а и нямам проблем :) Вече ми скролва нормално :)

Raven

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

dok70

Цитат на: Raven - 25.01.2011 12:10
http://culture.actualno.com/news_333047.html
*privet*
За 30-ина минути се почувствах горд, че съм българин, после се потопих в действителността...
Луд умора няма...

300 оки миш-маш

elblanko

Тоя малоумник Бакърджиев как бутна мавзолея на Георги Димитров, направо още не мога да повярвам, аман от комплексари които разрушават историята.
Чужденците влизали по "Брюксел",  :-D  дааа  ама не,  бакшишите ги въртят половин час в циганската махала и всички си мислят че тук сме само цигани.  :-D
Цитат на: dok70 - 25.01.2011 13:24
*privet*
За 30-ина минути се почувствах горд, че съм българин, после се потопих в действителността...
Моментната действителност не трябва да ти пречи да се чувстваш горд от това че си българин. 
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

Similar topics (4)

21895

Отговори: 36
Прегледи: 16043

1902

Отговори: 12
Прегледи: 8523

51624

Отговори: 12
Прегледи: 8398

20156

Отговори: 21