• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

За конкурса ?

Започната от Тони, 21.11.2005 20:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Тони

Чудя се! Да се излагам или не!
Като гледам миналогодишния конкурс....
От друга страна - що не. Ако има и други олимпийци, които се колебаят, може да си вдъхнем кураж, да се излагаме заедно....
Или да се откажа, а?
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

cihlidi_fan

Виж сега, моят съвет е да нямаш такива колебания!Давай смело напред! :lol:  Нали това е целта на конкурса, удоволствието и евентуално ценните съвети които можеш да получиш от келегите, съфорумници  :lol:  :beer
Я ми виж стария аквариум (на мин. конкурс какъв мибеше), а сега с помощта на другите от форума какъв стана... :roll:  :D  
Включи се и ти, няма какво да му мислиш!!! :bg

Айде дано да съм те обедил поне малко. Успех! :roll:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

dido

Моля не пишете тук, местя темата в лафче.

Тони

N.Nobs

Цитат на: Тони
От друга страна - що не. Ако има и други олимпийци, които се колебаят, може да си вдъхнем кураж, да се излагаме заедно....

Давай смело.Аз също ще съм на олимпийски принцип. :bud
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Тони

Двоумя се, понеже аквариума ми е от скоро, растенията не са такива като по снимките  , имам и малък проблем с фотото - нямам такова. Май ще трябва да си намеря фотограф :D
Ми, кво толко  :bud

N.Nobs

И моят е от скоро.1.5-2 месеца.А и аз нямам фотоапарат.Просто знам какво пие Дидо :drunk
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Raven

моят също е на около два месеца,но за напролет / за ADA/ ще е тамън.

язък че няма да има коментари- на предишния конкурс имаше епични словесни двубои :lol:

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Тони

И кво пие Дидо  :lol: :?:  
Някъде пишеше за мастика, ......... ама сега зимата?

Raven

Дидо пие всичко,а апарата му пие вода от Панчерево ppp

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

77

Цитат на: ravenмоят също е на около два месеца,но за напролет / за ADA/ ще е тамън.

язък че няма да има коментари- на предишния конкурс имаше епични словесни двубои :lol:
ще има след обявяването на резултатите  nuts невярвам да е по малко интересно...

Тони

Цитат на: ravenмоят също е на около два месеца,но за напролет / за ADA/ ще е тамън.

Ти си лесен, по чужбинските конкурси си ходиш с агитка :bg

Коментарите наистина са много важни! Всъшност за начинаещите "подреждачи" на аквариуми са жизнено-важни. Особенно от по-напредналите. :roll:

dido

Даа, аз пия мастика с айран, особено зимно време - тогава най-върви  :lol:

Апарата ми се мъча да го отуча да пие вода от Панчарево по принцип  :oops:

Коментари разбира се ще има, няма ограничения там освен това да не се правят по време на гласуването. Целта е да се избегне влияние над гласуващите по това време. Приемете го като безалкохолния ден преди изборния такъв на изборите за народно събрание :lol:

penchod

Кво да ти кажа и моя е на 1 месец, тъкмо замяза на нещо и в неделя пак минах с косачката, ама съм решил да снимам в последния момент и да пащам пък каквото е такова...

Георги

Участвайте, участвайте ;)

Similar topics (5)

5251

Отговори: 0
Прегледи: 2365

7787

Отговори: 0
Прегледи: 2988

2589

Отговори: 72
Прегледи: 29806