• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Снимки на скариди и скаридарници.

Започната от Деян, 03.01.2010 20:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

aquario

slayerp5

aquario

jabeto

Една снимка и от мен. :-)

hunter

Deqn99

Здравейте приятели ! Искам само да попитам вашите аквариуми със стъклени капаци ли са или са направени от ПДЧ или там каквото се правеха заедно с аквариумът ви или може би направени от вас ?  *dontknow* Благодаря предварително  *thanks

hunter

Не виждам връзка със темата. Едва ли всеки един член на форума ще пише какъв му е капака. По принцип аз гледам да съм със стъклен и дървен. Стъклото спира до известна степен директното изпаряване на водата (което лятото не е добре) както и предпазва осветлението монтирано във дървения капак.

Deqn99

Цитат на: hunter - 06.03.2015 17:54
Не виждам връзка със темата. Едва ли всеки един член на форума ще пише какъв му е капака. По принцип аз гледам да съм със стъклен и дървен. Стъклото спира до известна степен директното изпаряване на водата (което лятото не е добре) както и предпазва осветлението монтирано във дървения капак.
Добре Благодаря ти ! И знам, че няма връзка с темата, но забелязах, че тази е най-следваната и затова попитах, трябваше ми бърз отговор  :-) все пак благодаря отново  *THUMBS UP*

jabeto

Caxapa

Цитат на: Deqn99 - 06.03.2015 16:38
Здравейте приятели ! Искам само да попитам вашите аквариуми със стъклени капаци ли са или са направени от ПДЧ или там каквото се правеха заедно с аквариумът ви или може би направени от вас ?  *dontknow* Благодаря предварително  *thanks
Ако питаш за аквариум със скариди дали има капаци. Може и без тях.

ramedy

Да пусна и аз една снимчица ,че отдавна не съм поствал нищо ново)
Една мама неокардина -уелоу ,която вече си има доста бебета. *ROFL*

Deqn99

Цитат на: ramedy - 06.03.2015 20:16

Да пусна и аз една снимчица ,че отдавна не съм поствал нищо ново)
Една мама неокардина -уелоу ,която вече си има доста бебета. *ROFL*
Много наситен цвят, браво прекрасна е  *THUMBS UP*

ramedy

Бързо се развъждат при ТДС-200-250 .Не обичат много мека вода!

Публикациите са слети: 07.03.2015 18:33

the inmates....

Similar topics (5)

39481

Отговори: 35
Прегледи: 100420

13668

Отговори: 5
Прегледи: 50304

13567

Отговори: 17
Прегледи: 80791