• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

СБИРКА - акваристи на Беклемето - 7 и 8 ноември 2009

Започната от dido, 22.10.2009 22:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Raven

Жена ми се беше наточила на масаж, в предишния хотел май имаше такава оферта.

А за ваната- добре че нямаше, щото като се сетя как се прибрах сутринта в 6 часа, оставаше и вана да тръгна да взимам...

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

nikolaytoshev

Истината е, че звездите на хотела, които бяха сложени на видно място, бяха само две. Но наистина беше невероятно хотелче. С ръка на сърцето казвам, че нямам нито една забележка.
П.С. Бира, пак ще организираш сбирка.

abaro

Аз поснимах малко, само в началото.

Бирата си мисли: "Добре че ми се размина и тоя път", а Ноби: "Абе, тоя отляво, не трябваше ли да го накажем отзад?"

Друга част от групата: "Добре че дойде abaro да направи набързо организация, че щяхме да пием на поляната"

Мариян си сложи ловджийската шапка...

... аз отидох да си поснимам из гората...

... и открих мястото което Бирата беше подготвил за вечерта - чист въздух и самостоятелен санитарен възел

http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

nikolaytoshev

Това със самостоятелния санитарен възел направо ме разби.   *CRAZY*

Деян

Harry1976

Цитат на: Raven - 09.11.2009 17:12
Навигаторът ми...

*ROFL* Туй човекът ли е навигатора, или езикът на човека?  *ROFL*
По- ми се струва да е езикът. Изглежда, сочи посоката, в която трябва да караш.  *ROFL*
Търся червени, сини и зелени молинезии. :)

fasciatum

Закакво взимате тия жени ?! И без това постоянно сте с тях . Следващия път като ходите на подобно място взимайте любовниците или по 1 младо гадже и  *MODERATOR*     :-P
Не трябва да се отглеждат заедно с дребни риби, тъй като започват да се хранят с тях. :-)

Тони

Леле, имало е сбирка!  Не ви е срам ]:->, можеше да ми чукнете един телефон ...
А аз цяла година се каня да отскоча до Троян.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

NO CARRIER

Аз съм виновен. Щото споменах, че не се мяркаш никакъв, видях че в цихлид форума влизаш по-често и не се обадих. Прати ми на лично съобщение телефона ти, за да го имам и да не правим повече такива грешки.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NO CARRIER

Цитат на: fasciatum - 10.11.2009 10:17
Закакво взимате тия жени ?! И без това постоянно сте с тях . Следващия път като ходите на подобно място взимайте любовниците или по 1 младо гадже и  *MODERATOR*     :-P

Някои хора не бяхме с жените си.  *privet*

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

wwladoo

*THUMBS UP* Браво купона е бил супер!Пък някои хора пропуснахме!!! :-(
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Живко

Ето малко и от мен.
По-добре късно от колкото никога.

Най-нетърпеливите окупират масата. ata_nas, N.Nobs, bigbeer, NikolayToshev

Пристига експерта от Търново 77 и венага направи разпределение кой къде ще седне. така сядали по Царевец *CRAZY*

Ето го и Бургаското подкрепление abaro и като грижовен баща веднага се върна при съпругата си и двете си деца. Малко ми мърда камерата и Тони излиза от обектива, но стриптизьорката ме ползваше за пилон. Моля за извинение!

Ето го и akapulko. Малко притеснен, защото му е сефте. После разбра, че не пием само аквариума вода и всичко си дойде на мястото. А жена му и дъщеря му се успокоиха, че все пак пием и вода :-D

Raven със съпругата си. Беше силно притеснен според мен. По-късно, след като извади лапнитопа стана ясно, че се притеснява за форума.

Дойде и zambo с неговата съпруга. За него ни дума. Той ми е градски :-D

Последен от пристигналите е Dido. Дойде по късна доба, премръзнал, огладнял и ожаднял. Половин час го размазвахме, но успяхме с помощта на...

Това съм аз. Бях със съпругата. Мярка се из клиповете постоянно. Тя прекалено тактично ме остави да си разпъвам рибешките локуми и не можах да и направя самостоятелен клип. Е, имам разбира се, но точно този няма да ви покажа :-D.
Казаха, че малко съм напълнял, но това не е вярно. Просто бях дебело облечен 8-)

Останалото е ясно.
Веселба, сладки разговори на дълбоки теми, ядйене и пийене и много свястна компания. какво повече му трябва на човека, освен топло легло в 5 сутринта.

Е липсваха ни старите попълнения. Ники, Ицо, Тишо, Никола, Тони, Илия, Илиян и още много, но другият път повече ще се съберем.
Най-много ни липсваха нови попълнения в аквакупона.
Всички, които четат. Стягайте се и не излагайте се. Другият път да сте с нас
*DRINK*

Ето и това, което успях да заснема от вечерта.

: 12.11.2009г 23:11ч

На сутринта не съм снимал много.... да не се излагаме :-)

Ами това е.
Който не дойде има за какво да съжалява.
: 12.11.2009г 23:11ч
Не знам какво означава този надпис и за какво ограничение ми говори *dontknow*
Никой не се е родил научен.

nikolaytoshev

Клипчетата са супер. Браво Живко. *OK*
P.S. Ако някой има още компромати във вид на снимки или клипчета да ги качва.

Radinka

*BRAVO* страхотни сте и супер събиране сте си направили
златарник,скаридарник и жабарник