• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Проблем с форума!

Започната от niky, 26.10.2005 17:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NO CARRIER

Точно тези неща по принцип са незаконни. Книгите се продават и книгоразпространителите се грижат да затварят различните файлообменници. :(

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

mkolev

Естествено,аз съм за да си плащам за такива неща,  но в такъв случай темата не е нужна.

NO CARRIER

Прав си, забърсах я.

NO CARRIER

Здравейте! Липсата на форума от вчера се дължеше на гръмотевична буря в гр. Пазарджик. Имало е токов удар и машинката беше забила. Да се надяваме, че скоро няма да се повтори.

diskusi233

От два дена (днес и вчера) се опитвам да вляза,но немога.Да не би това да се дължи на тази гръмотевична бур която колегата NO CARRIER описва по-горе.

NO CARRIER

Да, това е била причината.

Mirobg

Цитат на: diiskusi233 - 25.06.2012 11:21
От два дена (днес и вчера) се опитвам да вляза,но немога.Да не би това да се дължи на тази гръмотевична бур която колегата NO CARRIER описва по-горе.

Станахме явно двама.
  Даже писах на един колега от другия форум дали има проблеми с влизането.  Замислих се дори да не съм БАНнат, ама няма за какво.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

iivs

Цитат на: Mirobg - 25.06.2012 15:42

Станахме явно двама.
  Даже писах на един колега от другия форум дали има проблеми с влизането.  Замислих се дори да не съм БАНнат, ама няма за какво.
и аз едва днес към 10 влязох след вчера

goldstar94

Цитат на: Mirobg - 25.06.2012 15:42

Замислих се дори да не съм БАНнат, ама няма за какво.

И аз това си помислих като не ми влизаше в форума ... дори си помислих , че са хакнали форума и сайта им  *ROFL*

mkolev

Здрасти, пак съм аз. Само на мен ли ми прави такова впечатление или наистина във форума от скоро се пише доста неграмотно. Сори ако обиждам някой.

NO CARRIER

mkolev

raadkoo

Имам едно проблемче... мъча се да пусна тема в раздела ''търся'', но ми излиза 100 пъти това като се мъча да кача снимка:

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 4040104531

--------------------------------------------------------------------------------

Varnish cache server

NO CARRIER

Опитай да си изчистиш кеша. Опитай с друг браузър.

manyg

Здравейте ;) имам лека забележка към един детайл на визията на форума ;)
става въпрос за това, че трудно се забелязва в горният десен ъгъл когато някой ти е писал лично съобщение.
става въпрос за това:

трябва да се заничаш или да селектираш надписа за да видиш.
Може би ако се затъмни леко тази област на backgrounda зад надписа ще се вижда по-добре ;)