• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

коралов пясък?

Започната от zariio, 06.09.2005 09:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zariio

Сори за глупавия въпрос ама обиколих сигурно цяла София а още не мога да открия коралов пясък.Ако някой знае къде има моля да пише :?:  :?:  :?:

danchoto

В магазина на Краси има:
"ИнтерЗоо", ул. Крум Попов no.64, тел. 098 586 446, 0888 506 609

zariio

Благодаря. А случайно да знаеш колко е килограма?

penchod

При Кимбайците също има, включително и натрошени корали, само да не те излъжа, но ми се струва, че беше около 6лв. за кило.

NO CARRIER

offtopic Ебаси, кило мръвка струва толкова....

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

zariio

Цитат на: NO CARRIERofftopic Ебаси, кило мръвка струва толкова....
Ти махни майтапа ама на мен както го смятам ще отидат едно 20кила ако не и повече за цихлидарника който съм тръгнал да правя.Проблема е че никой не предлага много ситно смлян и трябва да търся начин да го смеля.Единствено можело с поръчка при това на цена 4,5 долара за килограм. И за доставка ако трябва да се плаща и тя стана една. Те тия на запад за нещо ги нямат тия пари бе! Само да влезем веднъж в ЕВРОПА ще видят те :D  :D  :D  :D  :D  :D

NO CARRIER

Майката си трака. А идеята ти или някой да ти донесе от морето мидени черупки, да си ги натрошиш самичък и да си ги ползваш? Верно, 20 кила са множко, не е и същото но при всички случаи ще ти излезе по-евтино отколкото пясъка.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

zariio

Добре де ама дали ще изглежда поне малко по този начин[/img]http://www.on-the-rocks.se/english/bild.html?bild=contest2005/Jesper_Taustrup_4.jpg

Boby_

Ефектен си е кораловият пясък, спор няма.
Имай обаче предвид, че цветовете на рибите избледняват и изсветляват доста видимо, когато са с аквариум с такъв пясък.  :wink:

zariio

А бе да ти кажа чел съм го и това ама дай малко инфо за тази настилка,ако знаеш разбира се.Благодаря предваретелно :)

Boby_

За коя от двете? Това на снимката си е жив чакъл.  :lol:
Иначе кораловият пясък е добър за малавийци - втърдява водата, стои красиво. И освен това избледняването на цветовете с времето намалява, защото рибите привикват и не са толкова стресирани.

discus

Цитат на: zariioДобре де ама дали ще изглежда поне малко по този начин[/img]http://www.on-the-rocks.se/english/bild.html?bild=contest2005/Jesper_Taustrup_4.jpg

За ефекта от снимката то трябва просто ситен кварцов пясък от световрачене и нищо друго, но ако искаш купи си за по 6 лв. килото :wink:

zariio

Еми в такъв случай скъпо нескъпо коралов ще да е.АКВАРИСТИКАТА иска жертви и аз се жертвам :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Boby_

Цитат на: zariioЕми в такъв случай скъпо нескъпо коралов ще да е.АКВАРИСТИКАТА иска жертви и аз се жертвам :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Чуй какво ти казва discuss - ситен световрачански кварцов пясък ще почти неразличим от кораловия. А спестените пари ги дай за по-качествено оборудване и за по-хубави риби - все ще им намериш употреба.  :wink:

zariio

Да бе Боби аз точно затова първо питам.Разбира се че ако е почти същото ще избера БЪЛГАРСКОТО :D

Similar topics (5)

28905

Отговори: 5
Прегледи: 6162

21135

Започната от lubata

Отговори: 2
Прегледи: 7486

16330

Отговори: 25
Прегледи: 18020

49976