• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Грозна гледка

Започната от torsade, 29.05.2009 15:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

torsade

Не гледам много телевизия, ама като се ровя по форумите се информирам... Със закъднение. Попаднах на тези сцени на разлъка с пищящи дечица... Какво мислите по въпроса... Извинявам се, че давам връзка към друг форум, ама там има описание на събитието.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=30612
Не че дъщеря ми не би пищяла и ритала срещу мен, ако ми е сърдита и иска да привлече вниманието на майка си, ама все пак тук проблема е по-сериозен.
Охлювът не ни е враг!

NO CARRIER

Ще намесим правителството и партиите и ще се наизсипят купища лоши приказки.
Предлагам да спрем до тук.
Нека просто си остане лоша новина.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Миряна

С приятеля ми както си лежахме, гледахме за трагедията в Ямбол, след това  тези деца почнаха да крещят и да изпадат в истерия, кръв от носа на едната жена, бащата легнал под автомобила ши мре (направо щях да ревна)......двамата изгледахме новините със зяпнала уста и  пълно мълчание, но накрая таз водеща изби рибата, като каза "Това беше всикчо за тази вечер, пожелаваме ви ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ" (с усмивка)!  *dontknow*

elblanko

Ще пропусна да коментирам, защото ако го направя модераторите ще трябва да изтрият темата. Наистина е по добре това да остане тук като лоша новина, а всеки да реши сам за себе си защо се стига до такива ситуации.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

Radinka

Вчера майка ми беше на екскурзия до Румъния и доста се оплаших като казаха катастрофа с автобус и после съвсем останах без думи като тези дечица се разпишяха.Бащата казва,че майката е алкохоличка майката обвинява бащата така и не се разбра кой прав кой крив но не трябваше така да постъпват.
златарник,скаридарник и жабарник

ceco

А бе имало едно време един луд австриец, който развивал едни глупави теории, че  при хората не бива да има естествен подбор.....
Той обаче осъзнал, че е луд и се самоубил......