• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Проблем с камъни

Започната от elblanko, 11.04.2009 09:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

elblanko

Намерих тия камъни но пускат много червено, водата добива цвят подходящ за боядисване на яйца.  :-D
Ако някой има такива ще съм му благодарен ако ме осветли кога ще спрат да боядисват и дали изобщо някога ще спрат.
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/48109822199413cd37da6b30b42f19d8/1c
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

onyxman

Съмнявам се да спрат да пускат "боя".Най-добре да се разходиш за други.

todorov

Здравей! И моето мнение е като колегата.
Най добре отиди до някои водоем и си намери други,най добре е от река.
Това е мое мнение. :-)

NO CARRIER

Вариант 1: Вземаш една телена четка и в банята им съдираш кожата от търкане под душа.
Вариант 2: Вземаш някой лев и отиваш в автомивка, където имат пароструйка. Молиш ги да ти ги измият с нея.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

barabata

Вариант 3 - Отиваш до близката река и ги депонираш на някой бързей за 2-3 месеца. След това вземаш един за тестове. Ако все още пуска забравяш за останалите.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

elblanko

Мерси за предложенията, ще пробвам на пароструйката.  *thanks
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

dido77

аз имам същият проблем ,но с един корен който си купих от зоомагазин.Ве4е трети месец го държа в един 60 литров бидон като отна4ало доста ми боядисваше водата изварявах го поне 3 пъти.Не знам от какво дърво е, някой ако знае какво мога да направя да пише *HELP*

Similar topics (5)

1359

Отговори: 292
Прегледи: 220065

13218

Отговори: 1290
Прегледи: 567564

37209

Отговори: 26
Прегледи: 17926

6801

Започната от mistar_ti