• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Някой знае ли колко струва 1 риба клоун

Започната от fanaa, 10.03.2009 13:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

fanaa

Някой знае ли колко струва 1 риба клоун,много се запалих по тях от филмчето Немо страшно красиви са :-)Някой има ли такава риба лесно ли се гледат разкажете ако имате такава риба клоун :-)

SkyNer

Пъвро трябва да знаеш че това е соленоводна риба. От това следва че е доста трудно да създадеш условия в който да я гледаш. Соленоводната акваристика и доста по скъпа от сладководната.
Прохождащия

slayerp5

YONATA

manastar

Цитат на: YONATA - 26.05.2009 15:34
При КиК са по 25лева
Аз от там съм купувал за 65лв.А от зоомагазина до пл.Славеиков съм купувал за 45.

YONATA

В момента имат промоция виж им в сайта
http://akvariumi.com/?page=fish1&cats=18&sub=131

biguran

kolku se 25 leva ?? Kaj nas gi nudime po 8 evra za red sea clownfish, ubava boja. Obicni se 6-7 evra.

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

biguran

Лора

Малеее, съжалявам, че ще се изразя така, ама усещам как търговците ни клатят.

Ами... българина бил като брашняния чувал. Колкото пъти го тупаш, толкова пъти ще пусне...
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

MeTogu

Цитат на: biguran - 26.05.2009 23:07
heheheeh ke napravime biznis  *fish
Ама гледам другите ви риби са доста скъпи Биг Уран.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

manastar

Цитат на: biguran - 26.05.2009 22:54
kolku se 25 leva ?? Kaj nas gi nudime po 8 evra za red sea clownfish, ubava boja. Obicni se 6-7 evra.
Е де ,де ,де от кога чакаме по-добри предложения.Незнам дали знаете ама търговията с екзотични животни е съизмерима с търговията на оръжие и бели робини.

Similar topics (1)

6383

Отговори: 5
Прегледи: 10871