• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

малко снимки от kalinkata_13

Започната от kalinkata_13, 01.03.2009 14:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kalinkata_13

Това е туко що пуснатия аквариум които до скоро беше с пирани. Аквата е 140/40/50 в.  280л. пуснат е на 15.02.  Осветлението е 148в. по 12-14ч. на ден . растенията са криптокорина кобамба валиснера и анубиас нана. Моля коментираите ако нещо не е кокто трябва да се променя.

en4ev_v4

Хубаво щеше да бъде да качиш и някоя снимка  в цял план на аквариума. Виждам нещо като потънал кораб там някъде, лично моето мнение е че  кораби  водолази замъци не се вместват  , и са  кич. Това загрозява аквариума.Успех в начинанието.  Просто изказах мнение и не ангажирам никого . Всеки си прави подребата на аквариума както си му на него харесва. *dontknow*

ico

Kоръбчето много се връзва с плаката-фон. Пираните ли са го потопили?  *CRAZY*
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

kalinkata_13

Просто апарата не е кои знае какво и не мога да го хвана цял защото е 1.40 дълъг , но ще опитам . Пираните ги няма одавна . Кораба мисля да слижи за да се крият някои риби като анцитруси даже мисля да сложа още нещол :-)

kiril_m

Подкрепям мнението на en4ev_v4. Можеш да се замислиш с какво ще замениш кочабчето и този тапет. Аквариумът ти е достатъчно широк, дава ти възможност за добро оформление, т.е. нещо различно от равен грунд. Помисли дали да не сложиш камъни или някой и друг корен... а защо не и комбинация. За целта разгледай снимките в секцията, виж кое ти харесва или си измисли сам. Нека растенията да се развият, сложи някой и друг камък, и няма да има нужда анциструса да се крие в корабчето. Всъщност, кажи какво си решил да гледаш?

kalinkata_13

тапета мислех още преди с черно фолио  кораба остава със сигурност за корен ще добавя просто не съм открил точно като за тук. мислех да гледам реинболки за сега още ги търся  в Плевен трудно се откриват пък и искам да мине малко повече време след старта .

kalinkata_13

ето още малко снимки след 2 месеца

kalinkata_13

ето още малко снимки от преди седмица
: 12.08.2009г 17:05ч
ето ги

jodeci

Ето ги, ама ги няма...

А, вече са тук...  :-)
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

kalinkata_13

pic.com/mk9pvd.jpg[/IMG]7.tinypic.com/2qny72u.jpg[/IMG]

jodeci

Аквата ми харесва. Много даже! Бих ти предложил само да намериш още един корен или високорастящо растение за пред филтъра, за да го скрие, и ще стане перфектно!  :-)
Надявам се да не съм казал нещо "ни в клин, ни в ръкав" и да не дразня никой...  ;-)
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

kalinkata_13

не съм искал да махаш ентоними просто лека запънка с качването на снимките и се подразних извинявай :-) *DRINK*

Similar topics (5)

11742

Отговори: 31
Прегледи: 22484

8164

Отговори: 5
Прегледи: 6663

9375

Отговори: 42
Прегледи: 23674

31089

Отговори: 7