• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Малко Дискуси от Добрич

Започната от mejdupraznika, 04.02.2009 21:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mejdupraznika

Дискуси от Добричката ферма .

Синия диаманд е женски, нямам коментар просто, от discusfood фермата ме молиха да им я пращам!    *bg*

mejdupraznika

kalinkata_13

Едно голямо БРАВО !колеги страхотни риби

Myxa TepopucT

НЕ страхотни а космическо страхотни, на мен много ми хареса сините дискуси.

Mirobg

Наредени като за снимка мънъците удивяват. Със сигурност на живо е още по -голямо удоволствие да се наблюдават.
Приканвам собствениците на такива красиви риби, да не ги крият само за себе си . И ние имаме нужда да проявим типичното Българско чувство........................завист,да се сдобием с толкова прекрасни риби.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

mejdupraznika

Може да се сдобиете , заповядайте в Добрич.
Мерси за хубавите думи. Заслужават го. :-)

ПС: Организирайте се лятото Една група и елате насам хем море, хем красиви дискуси. Па може и да се приберете с някоя нова придобивка.

Mirobg

Ще се замисля да сменя топлото южното черноморие,за сметка на Добрич .
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

mejdupraznika

Неможем да прикрием красотата на тия родители.  *CRAZY*

Нещо красиво.

diskusi233

Нистина родителите са много красиви и добре гледани. ;-)

mejdupraznika

mejdupraznika

От камерата очите им блестят.

Ето тук прилагаме снимка на едни мъници на които ще се обърне много голямо внимание за напред. Малките леопарди са 260 броя.

Ето тук една немска кръв отново.

Една бяла глава се показва

Цвят да видиш.

mejdupraznika

diskusi233

Браво бе хора. *THUMBS UP*
Вие в Вал-Дискус доста добре се развивате евала.
Шапка ви свалям. *privet*

miki123

това което виждам не мога да го повярвам невероятно грациозни и красиви риби  всеки показва по нещо, но така красиви дискуси и така добре подържани аквариуми не бях виждал евала голям си колега и то много само така това е истинска красота:)))

Similar topics (5)

33029

Отговори: 13
Прегледи: 45302

54048

Започната от svere

Отговори: 2
Прегледи: 7355

17681

Започната от petarik

Отговори: 5
Прегледи: 6837