• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Малко Дискуси от Добрич

Започната от mejdupraznika, 04.02.2009 21:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

reaskol

Явно има луди които да дават толкова пари за риба, а и за богатите не е проблем  *SORRY*

nikolay0876

Цитат на: Wetdream - 02.05.2010 22:52
Говоря за риба 350 лева начална цена тъй като сме българи може да се спазарим нещо и ако си допаднем или ако ми направиш по-голяма покупка да ти ги дам за по 320 лева.

reaskol все пак това е жив организъм всичко се случва , не не е много като имаш напредвид че това са риби на 12-17 см размер риби и ако разбираше от дискуси нямаше да ти се струват много , да а ние малките ги продаваме на по 15-20 лева така че си направи извод кое е по - евтеното
: 02.05.2010г 22:10ч
Тези "мокри сънища" са притежатели на част от тези риби, ако ти е такъв проблем няма да се намесвам.
Значи примерно можеше да кажеш: Здрасти, аз съм съсобственик... и така нататък, нали все пак да има комуникация, а пък за сделка няма какво толкова да си допадаме, няма да се взимаме... :-D.Става въпрос за пари.

Wetdream

Извинявай ако съм те нагрубил!
Цената я казах!
Имаме и други големи риби  на много по евтени цени.

nikolay0876

Извинен си, мене ме интересуваха конкретно дискусите, които са на снимките, дали става въпрос за чифт за тези пари или за 1бр. Защото за чифт цената е горе-долу поносима, но за брой идва малко нанагорнище.

Wetdream

За риба.
Знам, че цената не е много приемлива.
Цена за чивтове е от 500лв има и по-скъпи.
Цените са такива, защото когато ние пазаруваме от Германия никой не ни пита дали са ни достъпни или не.

mejdupraznika

Giorgio_Armano

ако не се лъжа....... ти трябва да си Влери С ДИСКУСИТЕ
като гледам по снимките прили4ат на неговите
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

gvb

Аз и още двама приятели си купихме 18 дискуса от тях - много сме доволни, коректно и точно си получихме рибите.

kosturska

и аз днес си купих риби. много коректни хора :) *THUMBS UP*
Ако някога дойде ден, в който не сме заедно, трябва да знаеш някои неща... Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш и по-умен, отколкото си мислиш. Но най-важното нещо е, че независимо дали сме разделени, аз винаги ще бъда там за теб и винаги ще те обичам!
Мечо Пух

mejdupraznika

Wetdream

zangievka

Невероятни дискуси просто уникални поздравления за рибите и за собствениците който успяват да ги отгледат!!! *thanks *thanks *thanks *bg* *bg* *bg*

mejdupraznika

Ей от малки с окраски , оставам вие да коментирате

Similar topics (5)

33029

Отговори: 13
Прегледи: 45271

13480

Отговори: 5
Прегледи: 7451

35016

Отговори: 18
Прегледи: 12599