• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Коментари за наградите

Започната от 77, 09.12.2008 01:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

77

"1.   І място ще получи награда 5% търговска отстъпка в Oнлайн-зоомагазин ,,Моя зона". Отстъпката касае целия магазин и всички стоки. Отстъпката ще важи до края на 2009г."
тая награда нещо не я разбирам....аз мога да дам остъпка от 5 процента на всички участници в форума за всички очила в оптика "Призма" Велико Търново до края на 2009 година!!!
колеги търговци,това е подигравка а не награда!

SkyNer

Подкрепям 77 и една проста сметка наградата за 2 място струва 46.70 слагаме ги 47 така тези 5% за да имаме намаление от 47 лева ние трябва да направим оборот от 900+ лева неми се смята но ако някой иска ще го сметна аз не мисля да правя 900+ лева оборот в този магазин

*offtopic Не че ще участвам в конкурса но се пак и аз съм член на този форум искам да си изкажа мнението!!!

Подигравка с учасниците  :-(
Прохождащия

yanki1

Аз не искам да влизам в интриги ама наградата трябва да е награда!!!
Какво имам предвид:
Специално за 1-во място. Значи за да си получи първенеца своята награда е  в случая ЗАДЪЛЖЕН да си купи нещо, за което ще ползва 5 % отстъпка?! *STOP*
Какъв вид "награда" е това?! :-(

МОЛЯ приканвам Ви да помислите сериозно върху наградата за първенеца!
Извинявайте ама кой си купева наградите сам?!
526 литра

zoomaniak

Искате да кажете, че не ви допада факта, че за период от 1 година ако си знаете бюджета на своя аквариум или на всеки нов аквариум не може да сметнете колко ще спестите. Все пак акваристиката ако искате да е на ниво е скъпо хоби/инвестиция.

Пък да не намеквам ако около рибките имате и куче/котка и папагал Жако.

Вие гледате за 1 стока/продукт. Ние гледам за период от 365 дни и искахме да зарадваме даден човек. Но ако победителя не иска наградата за 1 място а поиска предметна награда, има думата ни, че ще си я получи и тя ще е пак на ниво.

Но до края няма да променим наградата, според нас е стойностна. Но всеки има право на мнение...
Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

yanki1

Цитат на: zoomaniak - 09.12.2008 09:00
Но до края няма да променим наградата, според нас е стойностна. Но всеки има право на мнение...
Аз не исках да прозвучи така, че наградата не е стойностна напротив ама в случая е НЕВИДИМА, имам предвид че би било добре да има и някаква предметна награда за 1-во място.

П.С. Надявам се вече да съм правилно разбран! :-)
526 литра

77

zoomaniak,стига глупости!
каква е стойността на наградата?
тия отстъпки са маркетингови прийоми за набиране на нови клиенти ,и задържането на редовните клиенти.
а при положение че вие имате промоции от 30 процента...как изглеждат тия 5 процента за победителя в конкурса?
аз ще ти кажа!- правите ни на глупави!!!
ако не можете да си позволите да давате награди ,по добре не го правете.

пп аз ще дам награда награда за победителя в тази категория - да закупят стоки на стойност 100 лева от останалите спонсори на конкурса (без твоят магазин),които аз ще заплатя.

zoomaniak

за 77

Цитат на: zoomaniak - 09.12.2008 09:00Но ако победителя не иска наградата за 1 място а поиска предметна награда, има думата ни, че ще си я получи и тя ще е пак на ниво.

Успех на всички...
Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

discus

Цитат на: 77 - 09.12.2008 01:15
...аз мога да дам остъпка от 5 процента на всички участници в форума за всички очила в оптика "Призма" Велико Търново до края на 2009 година!!!

Да идвам ли да си правя очила ,че е време да ги сменям.

77

Цитат на: discus - 09.12.2008 23:35
Да идвам ли да си правя очила ,че е време да ги сменям.
за теб ще е по голяма отстъпката  :-)

discus

Цитат на: 77 - 10.12.2008 01:19
за теб ще е по голяма отстъпката  :-)

Ще дойда да знаеш ей. *DRINK*

Big_gonzo

Като допълнителен стимул за участие в конкурса обявявам допълнителна награда.

ВСЕКИ участник в конкурса печели 10 % отстъпка при закупуване на продукти на "ДАЯНА ПЕТ" и растения през цалата 2009 година.

don_misho

Цитат на: Big_gonzo - 10.12.2008 15:09
Като допълнителен стимул за участие в конкурса обявявам допълнителна награда.

Всеки участник в конкурса печели 10 % отстъпка при закупуване на продукти на "ДАЯНА ПЕТ" и растения през цалата 2009 година.

Ники,страшен си! *BRAVO*

Лора

Това се казва стимул. *YAHOO*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

yanki1

526 литра

zoomaniak

Поради промяна в условията на конкурса от страна на организаторите, ние се оттегляме от категорията, към която сме спонсори.

Желаем успех на всички.