• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Няколко фотографии на черноморски обитатели ...

Започната от dido, 01.12.2008 09:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dido

Миряна

Човека направил снимките Wishbone се занимава с подводен риболов.Много добри снимки  казвам за
пореден път!  *bg*  *BRAVO*

Raven

Уиш е админ на сайта за подводен риболов- старо куче е в любимото ми хоби. :-)
http://spearfish.org/news.php
Има постоянна травма в ухото и напоследък заради това заменя харпуна с фотоапарат.
Винаги е бил много добър със снимането под вода.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

zoomaniak

Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

GrandePippo

Снимките са прекрасни....

Искрени поздравления!

миа

Raven

Аз се радвам че снимките ви харесват- сега разбирате поне малко какво е подводният риболов и гмуркането ,и защо смятам всеки миг в който не съм под водата за изгубено време.
Вижте рифовете с водораслите и рибите ,и се опитайте да си представите какво е да лежиш долу и край теб да има само тишина и спокойствие,да са изчезнали всичките ти проблеми,да си само ти самият и цялата вселена около теб в една абсолютно чиста космическа тишина.....

Няколко седмици гмуркане  гмуркане ме зареждат за цяла година, имам чувството че се регенерирам по някакъв начин.

GrandePippo

Много са красиви. Всички са красиви. Особено тази с кефалите са жестоки.

миа

Цитат на: Raven - 01.12.2008 19:37
Аз се радвам че снимките ви харесват- сега разбирате поне малко какво е подводният риболов и гмуркането ,и защо смятам всеки миг в който не съм под водата за изгубено време.
Вижте рифовете с водораслите и рибите ,и се опитайте да си представите какво е да лежиш долу и край теб да има само тишина и спокойствие,да са изчезнали всичките ти проблеми,да си само ти самият и цялата вселена около теб в една абсолютно чиста космическа тишина.....

Няколко седмици гмуркане  гмуркане ме зареждат за цяла година, имам чувството че се регенерирам по някакъв начин.
Недейте,че се замечтах.До преди малко мразех морето с всичкия ужасен пясък,фасове и медузи и дебели лелки :kreshtja:.Сега морето се показа в една друга светлина...

zoomaniak

Цитат на: Raven - 01.12.2008 19:37

Ти ли си автора им. Но това е без значение...говориш за регенериране/възстановяване/релакс от сивите хора и общество...това е за мен фотографията...

Евала за мнението ти...
Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

dok70

Лично аз, търся в акваристиката точно това за което говори Raven.
Не може да се постигне на 100%, но двете неща са несъразмерими.
И все пак акваристиката си има и предимството, че твоя си
подводен свят ти е винаги под ръка.
Релакса по един или друг начин е задължителен в днешно време.
Макар и скъпо хоби е по-добрия вариант от това да ти избият бушоните.
:kreshtja:
А за сниките - еваларка! *thanks
Луд умора няма...

300 оки миш-маш

Raven

Не - не са мои снимките ,но авторът им ми е приятел.
В това хоби не сме много хора и се познаваме-гмуркането имам предвид.

Всяко интересно хоби което ни вкарва в един различен свят  ни обогатява и релаксира,колкото по интересен и различен е този свят от реалността- толкова удоволствието и релакса са по големи.

Аз оценявам и харесвам фотографията ,но нещо не можах да и хвана цаката и си останах на семейно туристически снимки.

kamos

Великолепни снимки. Жалко, че моя аквариум не е толкова хубав като тях. :duvar:
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

botan

Цитат на: kamos - 02.12.2008 21:30
Великолепни снимки. Жалко, че моя аквариум не е толкова хубав като тях. :duvar:
Има време, спокойно, ще стане. ;-)

igenov

Едва днес погледнах тази тема и мога да кажа само - прекрасно е! *privet*

Similar topics (5)

58514

Отговори: 6
Прегледи: 8234

36531

Отговори: 7