• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

шини

Започната от WaTeR_bOy, 02.11.2008 21:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

WaTeR_bOy

Здравейте акваристи! Та направо към въпросът ми .Не съм на ти с лампи,осветление и прочие,взех си готови тела от магазин.Тези тела имат вградени дрйосели,стартери и тнт..(така мисля),когато свързах две тела заедно,пурите започнаха да мигат а не да светят както трябва.Защо?

Joro Vn

Цитаткогато свързах две тела заедно
Много общо казано, възможно е тук да е решението на проблема. В магазина изпробвахте ли ги?

ata_nas

Дай снимка на телата и обясни как си ги свързал!

WaTeR_bOy

Не мисля ,че са развалени защото по отделно си работят, но когато ги свържа започват да мигат.

Violeta

Защото си ги свързал неправилно. Белият кабел от захранвзщата клема на мястото на синия кабел в синята шина. И после по още едно кабелче от клемата към втората шина.
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

borislav

WaTeR_bOy ти си свързал лампите последователно.Просто ги вържи паралелно,все едно всяка по
отделно си я вързваш към захранващите черни кабели.С малко мъка ще успееш да набуташ и на двете лампи кабелчетата във белите клеми.
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

WaTeR_bOy

Благодаря на всички за оказаното съдействие! *privet*

Similar topics (2)

29400

Отговори: 6
Прегледи: 8395

38480

Започната от ivaka87

Отговори: 11
Прегледи: 7974