• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

какво ви става бе хора....

Започната от Raven, 04.06.2005 18:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Raven

гледам че Боби е получил днес още една двоика- ще ми се да попитам човека които го е оценил дали е сигурен че тази оценка е актуална и дали е оценявал снимките или нещо друго.

да не говорим за двоиките на другите участници които не ги заслужават - съвсем взе да ми писва от това неадекватно гласуване.
естествено очаквам следващата двоика да е за мен,ние маи си вървим в комплект няколко човека.ако знаех че ще е така щях да участвам в конкурса само при условие на явно гласуване и подкрепяне на оценката с доводи.
аз не мога да приема двоиката поставена на мен примерно защото ми е дадена от човек чиито аквариум не съм виждал и доколкото знам не е нещо особено,следователно този човек няма база да ме оценява.
същото важи и за другите двоики поставени на участници които са сред призовите заявки в конкурса.

ако така продължава направо се замислям дали да не изтегля кандидатурата си от конкурса и да приключа участие- при това положение с този начин на гласуване за мен вече няма значение кои ще спечели първо или последно място- резултатът  не е реален.

в краина сметка аз исках просто да си покажа аквариума и да ви чуя мнението и то наи вече на хората които дават ниски оценки.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

N.Nobs

Както беше казал Вуте-Я не сакам на мен да ми е добре,я сакам на Нане да му е зле.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

miTko

Да...Не знам кой е, но е българин от всякъде! Подкрепям raven!!!
Разни мои АКВАРИУМИ 

Живко

дааа,
а имах всички шансове да взема красиво 2-ро място,като абсолютен новобранец с растенията. :?
Никой не се е родил научен.

Boby_

Е, възможно е тия двойки да са от човек, който е решил да направи всичко възможно да подкрепи своя фаворит, т. е. да не са отрицателен вот за мен или теб, а положителен за абаро или някой друг. В крайна сметка като ми набие двойка на мен, шестица на конкурента, ще наклони силно везните в негова полза.
За съжаление това ще опорочи целия конкурс. А абаро вървеше пред мен и преди двойките, малко напред е в резултата и сега, ако не се смятат и може би щеше да спечели и без подобна помощ. Жалко е, защото снимките му са чудесни, а сега едва ли ще се зарадва много на победа с такова гласуване.
Но в крайна сметка показахме кой къде е и кой какво може, получихме оценки от хора, чието мнение уважаваме, предизвикахме приятни емоции - какво повече от това? Първо, второ или трето място, тестове, хранилка или храна - не е зле, но определено не заради това участвам.
Гледайте по-позитивно на нещата!  :wink:  :lol:

Raven

абе като се замисля какво толкова се ядосвам,но все пак ми стана гадно- аз този конкурс го чаках с голямо желание и се готвих за него защото с този форум правим нещо което не е правено до сега у нас като мащаб- никога толкова акваристи не са се събирали на едно място и акваристиката изобщо не е била толкова развита ,с толкова информация и нови идеи.
исках поне този първи конкурс да мине без такива неща ,ама ....

обаче за догодина - забравете за анонимно гласуване.
да се гласува само явно и то със ЕГН и снимка.

и снимка на жената..... :D

Живко

а защо все пак да не завършим конкурса както трябва.
защо от този конкурс да не се излъчат само финалисти.
победителите да определят хората,които дават наградите.
да се покани и Кралчев за нашата категория примерно,а защо не и Наваро.искам да кажа да помогна в определянето на победителя.
има и хора които продават на пазара.те могат да помогнат при "снимки и обитатели"
Никой не се е родил научен.

miTko

Цитат на: ravenабе като се замисля какво толкова се ядосвам,но все пак ми стана гадно- аз този конкурс го чаках с голямо желание и се готвих за него защото с този форум правим нещо което не е правено до сега у нас като мащаб- никога толкова акваристи не са се събирали на едно място и акваристиката изобщо не е била толкова развита ,с толкова информация и нови идеи.
исках поне този първи конкурс да мине без такива неща ,ама ....

обаче за догодина - забравете за анонимно гласуване.
да се гласува само явно и то със ЕГН и снимка.

и снимка на жената..... :D
...и то гола! :P
Абе свиркайте си! :wink:  whistle Иначе конкурса е уникален, всеки друг няма да е вече първият! От сега се замислям дали да участвам в следващия... :roll:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Boby_

Цитат на: Живкоа защо все пак да не завършим конкурса както трябва.
защо от този конкурс да не се излъчат само финалисти.
победителите да определят хората,които дават наградите.
да се покани и Кралчев за нашата категория примерно,а защо не и Наваро.искам да кажа да помогна в определянето на победителя.
има и хора които продават на пазара.те могат да помогнат при "снимки и обитатели"
Ами... да променяме правилата в движение? Има смисъл такова предложение, но ще предизвика доста противоречия. Нека си кажат все пак мнението организаторите (Ники и Иги) и хората, които дават наградите.

Raven

може и така
а по логично ми се струва от тук нататъка гласуването да е явно  и да може да се направи извадка и да се види кои точно кога и с колко....

така със сигурност ще знаем поне кои играе мръсно.и ще се предпазим до голяма степен от такива ексцесии.

AQUASAUR

Не откривам никаква логика в тези 2-ки... :idea:
Кой каза,че си записва...и води някаква статистика... :?:
Ще сподели ли някакви констатации... :idea:
И явно не е само един човек...Възможно ли е с някяква "шашма"...някой да си гласува два пъти...?
Всъщност, "декорираните" от вчера - пак ли са "късметлийте"...?
За момент помислих,че просто Софиянци не сме симпатични на някого...
но гледам,че mitko и 77 също не са пропуснати... :!:  :?:

Докато пишех това,виждам,че валят и други постове...
За моята категория нямам никакви претенции...Мога да раздам поощрителни награди и на всичките 9 участници...
В края на краищата...всеки участник в конкурса показа своето...получи достатъчно коментари...съответно поуки... :idea:
Толкова ли важно е кой е по-по-най... :!:  :?:

dido

Продължавам да се надявам, че информацията кой с колко за кого е гласувал, се пази във форума.

И за бога хора, не се отказвайте. Това мероприятие поради уникалността си не трябва да свърши опорочено. Предполагам явно несправедливите оценки ще се поправят. Оттък нататък за новия конкурс ще знаем в каква посока да се промени правилника за гласуване, така, че да няма византийски номера.

Raven

има и вариант да анулираме резултатите до сега и да започнем наново но с явно гласуване- ще загубим само три дни но пък ще е по честно.
другият вариант е да изберем жури - общо или за всяка категория.

сега говарих с Иги ,тя казва че няма проблем за тези варианти но трябва да си решим.
лично аз съм за явното гласуване.

77

марияне не се пали толкова,че човечето повече ще се кефи :twisted: ето сега гледам някой ми е сложил още една двойка и се хили тихичко пред компютъра :wink: тебе те е оценил с цяла тройка(изглежда е проговорила съвеста в него) :lol: според мен конкурса е много полезен :D сверяваме си часовниците и ни амбицира да правим по добри неща :D при руснаците конкурса също е анонимен но се дава оценка само с мнение(незнам как са направили да не излиза ника на оценителя)а конкурси трябва да има , сигурен съм че ще решим проблема с недоброжелателите :D

Raven

вярно - изцафарили са те пак :twisted:

а на мен троиката още на обед ми я лепнаха+три четворки :cry:

абе някои се гъбарка с нас старите кучета :roll:

двоиката си я чакам всеки момент.