• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

ПазарЯ в Шумен-04.10.2008 г.

Започната от malomir, 04.10.2008 15:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

malomir

Малко снимки от мен на Пазара в Шумен:

Щанда на "Аквамания"

Видяхме се с колеги от форума.Една снимка с Demetra69:

Благодаея сърдечно на IvoKili за страхотните Гобита с които ме снабди:

Вечна дружба с Методи:

И разбира се Big Gonzo и Пламен в действие:

И само Big Gonzo когото изненадах с тази снимка:

MeTogu

Лошото е,че с много малко хора от форума се видяхме.Но това е ... за някой е удобна среща - за други не.Аз с който трябваше се видях. *DRINK*
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

mistar_ti

пуу пак го изтървах този пазар преди 1 седмица ми свършиха очните и си заминах от Шумен  :'(
3 литров буркан с отомбачена зеленясала вода

schmatka

ето малко снимки и от мен:

общт план

хихихи

rollon

Скоро ще има изложба на гълъби във Варна и ако някои ще представя стока да каже да знам дали да дойда,защото искам да си зема някоя рибка.Мисля че изложбата ще е на 18-ти

dakata_m

Този път имах чувството, че пазарът беше доста по-голям от пролетния. Имах идея да разменим някакви координати с тези, които ще идват, както бях писал в една друга тема, за да можем дори и за малко да се видим на живо и по едно здрасти да си кажем, обаче ни притисна времето и ние още към 8:30 бяхме там, понеже много неща трябваше да се вършат в Съботния ден. За това предварително не се разбрах с никой, че идеята беше на бързо да метнем по едно око и да се изнасяме. Не знам колко сме бързали ама в 11:00 още бродехме между сергиите  :-D. Буквално за съвсем малко се завъртяхме покрай щанда на Big Gonzo и си взехме растения и едни таблетки за подхранване. Аз набързо успях да му кажа, че ние сме Шуменската група и изчезнахме по задачи. Много съм доволен от Ехинодоруса, който си взех от него, понеже коренно промени визията на аквариума и изпъкна много добре на фона на останалите ми треволяци. Харесах си още много ниски растения, обаче пустото CO2 не съм го довършил и не ми се рискуваше. Купих си нагревател 250 вата на Aquael, със 7 лева разлика в цената от магазинната в Шумен. После се оказа, че тази фирма, от която го купих снабдява и тези магазини тук. Искам да кажа, че за мен този пазар беше много полезен и някои неща наистина могат да се намерят доста по-изгодно. Не си тръгнахме празни както казах, дори единият от нашата група си купи 40 литров аквариум за 175 лева (от тези, които се виждат горе на снимката), с всички работи вградени в него. Голям проблем имахме с излизането от зоната на пазара, понеже на паркинга, на който сутринта си нaмeрихме лесно места, бяха решили, че няма нужда да оставят място за излизане и стенаха големи панаири. Не знам другите които сте дошли по-късно къде паркирахте и имахте ли проблеми но това всъщност е неизбежно като има толкова хора на едно място  :-)