• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

На къде отива българския футбол

Започната от Деян, 06.09.2008 23:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Деян

:'( Хора,скъпи съфорумници,пиша това с болка на сърце,тя е причинена от позорната загуба на Българския национален тим от отбора на Черна Гора,дебютант както на световни квалификаций,така и изобщо.Много ме боли от двете чисти положения,които бяха изпуснати,едното от прехваления Бербатов,много хора ще спорят,но футболист струващ 30 милиона паунда няма право да пропуска когато е сам срещу вратаря.И какви шансове имаме ние тогава да играем на световно,май никакви,когато в групата ни е самия шампион,(макар че той изкара доста неубедителен сезон  :( )
Очаквам да пишете,за да се утешаваме взаимно. :'(

П.П.
Не догледах мача до края,към 91 минута угасих телевизора,така че не знам дали не е имало някой обрат в последните секунди.
*SORRY* *SORRY* *SORRY* *SORRY* *SORRY* *SORRY*

akvaristat

..........

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Violeta

Добре дошъл в клуба на опечалените ( и вече не чак толкова) български футболни фенове!
По-добре да не се класираме, защото после там ще ни орезилят така или иначе.
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

killiman

Аз пък не мога да разбера какви бяха тия свръхочаквания за този мач?! Само с бегъл преглед на тимовите листове на двата отбора от хората, разбиращи от футбол, би трябвало да им стане ясно, че се срещат два напълно равностойни отбора и един евентуален Х в никакъв случай не би бил изненада. А с оглед самото развитие на мача равният краен резултат си е успех за "лъвовете". За съжаление това са реалностите. България отдавна не е онази сила от средата на 90-те години.

А какво да кажем за тези резултати от снощните квалификации:

Румъния - Литва 0:3
Австрия - Франция 3:1

Може би французите и румънците би трябвало публично да ги екзекутират?!

don_misho

Ами че те хората имат повече футболисти играещи в именити отбори отколкото ние бе,очакван резултат според мен.Друг е въпроса,че ние сме си куци коне!

zambo

Мисля , че това беше максимума който този отбор може да даде .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Деян

Щом това е максимума,направо публично да се отказваме от участие на световното(не че играхме лошо,но там играта е на съвсем друго ниво).  :-(

assensi

Цитат на: MeTogu - 06.09.2008 23:09
Аз даже го бях играл 1-ца!

Какъв българин си ти! Видял си, че сме по-слаби, ами хубаво, нека да паднат, но да залагаш срещу България ...  просто пропусни мача.

Деян

Цитат на: assensi - 07.09.2008 16:34
Какъв българин си ти! Видял си, че сме по-слаби, ами хубаво, нека да паднат, но да залагаш срещу България ...  просто пропусни мача.

*DRINK*  *BRAVO*  *THUMBS UP*

ple6iviq_oi

Eдна единствена бе ти-едничка,обичана от моята душа,макар на картата да си маничка
Родино Моя Българска!
Победа,равен или загуба си оставаме българи и трябва да подкрепяме отбора и в добро,и в лошо.По това се познават истинските фенове.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Деян

Цитат на: ple6iviq_oi - 07.09.2008 17:00
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

*bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg* *bg*

Прав си ,напълно си прав

don_misho

Хубаво,България над всичко,вярвам в това,ама явно футболистите ни не, не може хора взимащи по 20.000лв седмично,а някои и по 80.000 паунда,да играят по този начин,на такива важни мачове!

Деян

И това е вярно  :-( ,за жалост

acho

Незнам защо се притеснявате от ревенството.Ние трябва да се радваме на този "Х".От доста време не гледам български мачове и честно да ви кажа си ми е много добре.Поне не си развалям представата за играта футбол.

Similar topics (5)

47519

Отговори: 7
Прегледи: 5388

19007

Отговори: 2
Прегледи: 3040

10185

Отговори: 8
Прегледи: 6044

3542

Отговори: 24