• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Първия аквариум на Лора

Започната от Лора, 15.03.2008 18:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

spetsa

Нищо лично ма така по снимки са ми много грозни  :-D
Има едни по готинки с "шапчици".Не станаха ли бая рибки за твоят аквариум?!?
ПС:
Гледах едно предаване по Дискавари как една жена имаше златна рибка и беше станала толкова дебела че неможеше да се отлепи от дъното и жената е беше вързала с едно въженце и я беше закачила за стиропор за да може да е дига нагоре и да се движи.В смисъл изглеждаше доста мъчително такаче внимавай как храниш  ;-)

Лора

Цитат на: spetsa - 11.04.2008 22:54
Нищо лично ма така по снимки са ми много грозни  :-D
Има едни по готинки с "шапчици".Не станаха ли бая рибки за твоят аквариум?!?
Лошо няма..никой не е вечен
При добра филтрация,редовна поддръжка на аквариума и умерено хранене,мисля,че няма да има проблем.
Поне още два месеца докато съм още по майчинство,за после незнам....
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

akvaristat

.........

spetsa

*STOP* В никакъв случай не казвам че условията в които ги гледа са лоши ! Просто си мисля че за такъв литраж за да може всичките рибки да се развият пълноценно си мисля че може да се гледат не повече от 6 или 7 риби. *DRINK*

akvaristat

..............

Лора

Забелязала съм,че само в България тази рибка не се цени.Както и да е.Аз хванах моите златни рибки,като силно вярвам,че ще ме ощастливят и отблагодарят,за грижите кото полагам към тях.Може да ви прозвучи смешно,но макар и прасенца,те също са любвеобилни и съвсем не са студени риби.
От както си оставих само златните рибки смея да твърдя,че живота ми коренно се промени.Може би наистина изпълняват желания.... ;-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

bay_milee

Супер са сега и аз се зарибих по тях.Красиви са със здраве да си ги гледаш.

DarKkK

Цитат на: klaralara06 - 15.03.2008 19:11
Ето още малко:

Ами това е! Дано ви хареса
Благодарности на Big_Gonzo за растенията.
Как се казва на първата снимка растението дето на него има охлюв и 2златни се въртят около него отляво дето има неква леика или нз ко е?

Лора

Ами растението на което са охлювите е бакопа,а там където е керамичния пън е ехинодорус.Ако не съм те разбрала правилно копни сниката и огради това което те интересува,ще се радвам да помогна.

botan

Мисля че говори за Nymphaea lotus-a.

aquaram

Лора

Хайде сега да пусна още снимки.Покрай проблемите с филтъра-самоделка ми остана време и за декорация.

Микрозориума малко не се вижда,но това ще се коригира.Нямира се някъде сред криптокорините.

Наблягам повече на дясната половина на аквариума,защото там поставих една лоза.Лявата половина е в процес на изграждане.Извинявам се за качеството на снимките-камерата ми така снима  :-P

DarKkK

Лора

Аха.Това е Бакопа.Хубаво растение е  и когато е засадено в група е много ефектно
: април 13, 2008, 18:56:31
Е сега ще се оплача вече.Малката Оранда ми бие едната Шишарка  :'( Сега съм затворила в изолатора(родилката) да се връзуми малко,това имаше ефект при един хелер надявам се и при Орандата ефекта да е същия.

Лора

:-)
Айде да ви порадвам още малко.Един месец след последния Ъп.Аквариумт още си е 120л,но с много нови обитатели.Естествено пак Златни "прасенца",ей много ме кефят.Ами да не разтягам сега локуми,направо ще пусна снимки.Всичко се вижда,ако на някой нещо не му е ясно да пита. ;-)
Ето го:

Ето ги и новите придобивки-Шишарки(малки),Водно око,Комета сараса

И ето как Господин/жа Хипостомус си направи нов дом

Ето още общи снимки

:-P :-P :-P
;-)

Similar topics (5)

57312

Започната от Borko_

Отговори: 6
Прегледи: 8983

39787

Отговори: 1
Прегледи: 5075

24102

Отговори: 8
Прегледи: 5886

9408