• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Поздрави от Плимут

Започната от Величка, 10.01.2008 00:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Величка

Здравеите всички във форума.

Много време не съм влизала и не съм писала,но нямах достъп до интернет-така че моля да ме извините.
Искам като извинение да Ви покажа няколко снимки които направих в един тукашен акваристичен магазин.Направо онемях,от вратата те посреща тази морска красота

Две крачки по наватре

Попитах как така гупите не са станали храна на пираните-отговора беше "отглеждани са заедно от бебета"

Малко от моите любимки

и голееееми сомове

и още малко рибета

А за любиелите на соленоводните /морските/

А тези са за любителите на студеноводните

И за да не се чудите коя бях аз

Цени като за английския народ,красотата голяма и реших да я споделия с Вас. Техника и оборудване за каквото се сетите /включително пластмасови риби и разни други китайски стоки/,сащо така паячета,влечуги и терариуми.

Дано да Ви е било приятно както и на мен.
Поздрави от Плимут,Англия
Вили

Минало !

Настояще!!!

kratun

Липсваше ни твоят пукнат аквариум и новата му подредба, ама Плимут си е Плимут. Дано си изкарваш добре!
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

Величка

Цитат на: kratun - 10.01.2008 00:52
Липсваше ни твоят пукнат аквариум и новата му подредба, ама Плимут си е Плимут. Дано си изкарваш добре!

Така и не можах да го наредя  :-( , защото тръгнах насам /мислех,че сте забравили за премеждията ми /  *DRINK* .
Малко ми е тажно, но си идвам скоро отпускаааа.

Минало !

Настояще!!!

Flober

Здравей , и добре дошла отново ! Благодаря за споделените впечатления .  @}->--

Stas

Е, там магазините са на друго ниво явно... Но при тия цени едва ли им е особено трудно.

А това за гупите и пираните си е направо куриозно!
Впечатли ме!

Ти работиш ли там?

denzel

интересно,но не ми харесаха аквариумите - едни такива разхвърляни в тях и около тях,някак си замрели седят.
и аз обаче съм впечатлен за съжителството на дивите хищници с тея хапки ?

panchopan

Че какво му е по-лошото на Аквадизайн или магазина на Аквазавър или на Пецата?
Не разбирам защо щом е чужбинско е по-добро?
- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.
Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна:
- Абе, аз винаги съм ги смятал по-скоро за общи напътствия...
А търговецът изквака и заподскача по улицата.

Величка

Не забравяйте, че това е магазин и не трябва да е като за конкурс. Мен ме впечетлиха чистите аквариуми,добре подредени в сравнение с тези които съм виждала и без мъртви рибки ватре,жизнени и игриви с две думи добре гледани.Нямаше мириса на нашите магазинчета,да не говорим за големината-води се малък. Нищо не казвате за морския-аз не съм виждала такава красота  да не говорим за магазин.
: 10.01.2008г 14:02ч
Цитат на: panchopan - 10.01.2008 11:19
Че какво му е по-лошото на Аквадизайн или магазина на Аквазавър или на *?
Не разбирам защо щом е чужбинско е по-добро?

Не съм влизала в тези магазини и не мога да правя сравнение а и не отричам, че има хубави магазини и в България. А и никаде не се споменава  "чужбинско е по-добро".
PP:Не се заяждам  @}->--

Минало !

Настояще!!!

denzel

а да,морският. хубав е наистина,но за мен има по-хубав във един магазин в Пловдив. на скромната цена от 17К ''юро''. ;-)

Величка

Цитат на: Stas - 10.01.2008 01:40
А това за гупите и пираните си е направо куриозно!
Впечатли ме!

Ти работиш ли там?

Направо се ошашавих като се загледах  =-O в парвиа момент не повярвах на очите си.
Да работя,като болногледач в старчески дом.

Цитат на: denzel - 10.01.2008 14:59
а да,морският. хубав е наистина,но за мен има по-хубав във един магазин в Пловдив. на скромната цена от 17К ''юро''. ;-)

Ако имаш вазможност направи снимка -искам да го видя. Моля !

Минало !

Настояще!!!

Величка

Здравейте,утре си идвам отпускааааа  *YAHOO* и днес имах време да си направя уеб албум на Плимут,който иска да заповяда да го разгледа

http://picasaweb.google.co.uk/velageleva/Plymouth

Надиявам се града да Ви хареса колкото и на мен !

Минало !

Настояще!!!

puhcho

Вери найс! *thanks Много ми хареса, особено морето и оная сграда - там дето е на ъгъла. Дори се замечтах. O:-)