• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Нов Зоомагазин-Суходол

Започната от Emil, 19.12.2007 17:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Emil

Днес случайно, минавайки по околовръсното(кръстовището на Суходол), видях лъскава двуетажна сградас надпис "ЗООСВЯТ". Та влизам значи всичко ново, лъскаво, на седмица още и направо към рибките. И какво да видя цени народни, риби всякакви. Растения в отделни аквариуми-чистота. Хареса ми като за начало. Девойката дето дойде да ми обслужи още не беше в час, но ... попътен вятър им желая.

bay_milee

няма лошо нека да има повече магазини но нека си разбират от работата а не да гледат да пробутат стоката аз съм от пловдив обиколил съм всички магазини и съм се спрял на един и съм много доволен

denzel

Emil,забелязва ли се лесно сградата,някакви реклами,нещо ? видя ли раб. време ?

Emil

Ами да, забелязва се. Намира се от страната на Люлин, по ред от сфетофара са: "Крайпътен рай"-кръчма, сервиз и автомивка, "Дяволо"-кръчма и Магазина, след него има борса за строителни материали или диагонално на КИРОВ. Забравих часовете на работа, но запомних че работи и в неделя. Изкуках за работното време, 'щото ми отказа стартера точно като си тръгвах , но това е друга тема.

last Edit: http://www.bgmaps.com/services/maps/mappaint.asp?sid=9cbf6bffe304f9ff9373c2e60dd0884a&foo=0,83659&t=link

denzel

мерси за инфото,само линка да си фикснеш,че не е наред

}|{opukc

Да, този магазин се строи от две години. Нещо като зооцентър, с всичите му там подробности. И ветеринарна клиника ще има в него.

denzel

ZOO CENTRE /или CENTER/ му е името. наистина е нов,оборудван,приветлив и чист. има прилично разнообразие от техника,джаджи и жива стока.но може и още повече,предполагам,че ще е след като го разработят. има неща които бих си купувал,като цяло ми хареса. видях му раб. време,но го забравих защото ходих миналата събота.

valiovci

тъкмо 6тях да ви казвам за него ама сам закаснял:)този магазин е верига с този на солунска и о6те се разработва.няма разнообразие, но сам сигурен 4е скоро  това 6те се промени :-)

Trobata

А ще можете ли да дадете точен адрес или да пуснете снимка от BGmaps?

denzel

Цитат на: Trobata - 30.12.2007 12:12
А ще можете ли да дадете точен адрес или да пуснете снимка от BGmaps?
мисля,че е така

Жоро

Днес ходих до въпросният магазин "Зоо център" и останах изключително доволен от обслужването. *thanks

svere

Днес ходих до там
......... нямам думи  :-) пълна скръб от  към страна на риби
иначе аксесоари има

Trobata

В нито един от двата посочени линка не се вижда нищо! Ако може направете скрийншот.

puhcho

Хайде някой да даде свестен линк, че мисля и аз да отида.Работи ли в неделя?

}|{opukc

Цитат на: puhcho - 05.01.2008 12:30
Хайде някой да даде свестен линк, че мисля и аз да отида.Работи ли в неделя?

Similar topics (3)

3079

Отговори: 7
Прегледи: 13130

25186

Отговори: 9
Прегледи: 7516

56727

Отговори: 1
Прегледи: 5561