• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 06:21

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Предложения отностно обитатели в 100 литра

Започната от chadelec, 14.02.2007 21:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

chadelec

Пуснах един 100 литров акв. имам 3 малки скаларий в него.Дайте предложения какви др. рибки да сложа???? :)
325l.Tanganyika
14 Tropheus sp. "Ikola" F1

malomir

Недей слага повече нищо.Това е моя съвет!

zmeq

Може да се добави поне някое коридорасче или анциструс. Да щъка и по-дъното  *mislia*

ico

След някой месец ще се трепят много  ]:-> 3 скаларии в 100 л... поне едната ще даде фира
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

Boby_

Тази тема заслужава да я изтрия само заради заглавието!
chadelec, давам ти шанс да го редактираш, така че още от него да е ясно за какво говориш.

chadelec

Е за тва ли го направих тоя акв. да гледам 3 риби вътре??? Ако махна скаларийте кво мога да сложа???Има доста растения вътре.Не съм привърженик на неони! :)
325l.Tanganyika

ico

С десетина барбуса или живородки ще живне повече.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

chadelec

Тва с барбусите е добра идея,ще я обмисля,но досега не съм гледал барбуси.Те с какви други риби могат да се съчетаят?
325l.Tanganyika

chandler

барбусите обичат да похапват растения. особено млади листенца на някое крехко растение. Но щом казваш, че имаш доста растения, тогава няма да ти е проблем да се простиш с някое, към което се "привържат" барбусите.
chandler

chadelec

Барбусите отпадат.Един приятел ми каза че доста е патил от тях.Дайте някое др. предложение?
325l.Tanganyika

Emsi

Цитат на: chadelec - 15.02.2007 18:44
Барбусите отпадат.Един приятел ми каза че доста е патил от тях.Дайте някое др. предложение?
По-добре сам си харесай, се пак ти ще ги гледаш трябва на теб да ти харесват, па като си избереш риби провери кои какво изискват и с кои могат да съжителстват ;-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi186.photobucket.com%2Falbums%2Fx150%2FEmsiHamar%2Fp1090220.jpg&hash=e2a7ed083fce9507ea103e0aaee935b5f29e527c

chadelec

Да бе то тва ми е ясно просто искам съвет.Обаче немога да приема че мога да гледам само три скаларий,по простата причина че сьм гледал 3 големи дискуса в 150 литров аква. около 4 год и им беше екстра.
325l.Tanganyika

chadelec

Мерси за предложението имам 2 златни в друк ак.Много ми харесват,но искам този да е с нешто др.
325l.Tanganyika

doncamillo

Крибензиси и Рамирези,малки са,красиви и няма да закачат растенията
420л Малави М'буна F1
400л Малави Утака
190л Танганайка

chadelec

325l.Tanganyika