• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Радостен повод - над 100 статии !!!!

Започната от Longanlon, 02.02.2007 11:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Longanlon

Благодарение на усилията на форумната общност през няколкото години на съществуването й, вече разполагаме с внушителен брой статии на български, посветени на акваристиката. Някои от тях са преведени, други авторски, но факт е, че нашият форум съдържа най-голямата в България база данни с информация за начинаещи и напреднали акваристи!

Статиите в двaтa форумни раздела "Отговори на често задавани въпроси" и "Статии, книги и документи" станаха вчера 95! Постарал съм се да ги организирам тематично, за да бъде търсенето им по-лесно.

Призовавам ви за едно усилие да ги закръглим на 100, след което наистина ще имаме повод да се почерпим - нещо, което отдавна само се каним да направим! В момента Виолета редактира една статия на Dyzyz, значи остават ни САМО 4!!!

Boby_

А класация на потребители по брой публикувани статии няма ли да пуснеш? ;-)

95, 96, 100 или 1000 - какво те бърка десетичната система и защо търсиш кръгли числа? Статиите са ценни и полезни сами по себе си, бройката не е съществена според мен.

Longanlon

бе важно е да се напием - търся повод

освен това искам да изкарам писането и превеждането на статии малко в центъра на общественото внимание, за да стимулирам хората да допринасят за форума и по тоя начин, а не само като отговарят на въпроси

Boby_

Цитат на: Longanlon - 02.02.2007 15:33
...бе важно е да се напием...

Мдам, колкото повече, толкова повече.

П. П. Всеки път, когато използвам тази сентенция, се удивлявам колко универсално приложение има тя всъщност и колко очарователно безсмислена е. :-))
Милн е гений! :-)

Тони

Като стана въпрос за организиране, защо не се "организират" рибките в сайта. В смисъл, че са разхвърляни , пък ако се търсят по картинка, половината снимки от едната страница се повтарят на следващата, което ме дразни. Пък и може да се се позапълни малко каталога.
Бих помогнал с квалификацията  по семейства и родове, но не съм много на ти с компютрите.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

sloncho

Цитат на: Тони - 02.02.2007 17:00
Като стана въпрос за организиране, защо не се "организират" рибките в сайта. В смисъл, че са разхвърляни , пък ако се търсят по картинка, половината снимки от едната страница се повтарят на следващата, което ме дразни. Пък и може да се се позапълни малко каталога.
Бих помогнал с квалификацията  по семейства и родове, но не съм много на ти с компютрите.

Съгласен съм с теб, всички разполагат със снимки и може да се обнови. Аз лично съм виждал видове по магазините за които тук няма инфо или снимка.
160 л. (серпи, молинезии); 100 л. (Melanotaenia boesemani, Melanotaenia lacustris, Melanotaenia herbertaxelrodi, Melanotaenia trifasciata, Phenacogrammus,Brycinus longipinnis, Ancistrus) 50 л. (Iriatherina werneri, Red Chery); 24 л. растения; 25 л. (Раци)

Живко

Никой не се е родил научен.

Longanlon

определено!!!

http://www.aquariumbg.com/forum/index.php?topic=6253.0

значи 3 остават :)

Edit: Само 2!

Longanlon

След мощното включване на Васко, троянския Пешо-bigbeer, torsade, T_H_A, Георги и Boby, (да ма звинява, ако пропуснах някой) статиите в двата раздела надхвърлиха 100!

Смятам, малко от хората във форума са ги чели всичките, а има изключително полезна информация - затова напомням, да прегледате указателите и да попълните знанията си :) :
http://www.aquariumbg.com/forum/index.php?topic=629.0
http://www.aquariumbg.com/forum/index.php?topic=319.0
Аз лично смятам да прочета тая вечер новите статии за цихлиди, макар да не се интересувам твърде от тия риби - ей така, за информираност

Поздравления за всички автори!!! Смятам, заслужават всеобщото ни уважение за това, че отделят от времето си, за да допринасят за попълването на форумната библиотека.

niky

Поздравления на всички за старанието и ентусиазма.
Май само ние и руснаците останахме такива ентусиасти. *bg*
Американците за всичко искат пари!

Георги

Хехе как съм уцелил момента на напъна :)
Браво на всички  *THUMBS UP*
Аз се почерпих бира при кимбайците :)

Similar topics (5)

16660

Започната от onyxman

Отговори: 13
Прегледи: 6362

57088

Отговори: 2
Прегледи: 3463

26290

Отговори: 51