• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 00:18

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

papagalite mi pusnaha haiver

Започната от djsmooke, 03.02.2007 19:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

djsmooke

имам два оранжеви папагала, за които като ги купужах казаха че са хибриди. само 4е снощи пуснаха хаивер. стерилен ли е този хаивер и какво да го правя? имам и други цихлиди в аквариума трябва ли да ги местя или няма смисъл. благодаря на всички, които могат да ми помагнат

Emsi

Оф топик: Винаги ми е било чудно защо заглавието на темата е на латиница, а самото мнение е на кирилица *mislia*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi186.photobucket.com%2Falbums%2Fx150%2FEmsiHamar%2Fp1090220.jpg&hash=e2a7ed083fce9507ea103e0aaee935b5f29e527c

веско

Ами все едно си дал малко по-различна храна за другите цихлиди,не ги мести.

acho_pl

От хайвера нищо няма да излезе. Той не е оплоден. Няма смисъл да предприемаш каквото и да било. Сега поне знаеш, че на папагалите им е добре в аквариума ти.
It doesn't matter where you are, it's important to be there!

versicolor.net

Папагалите м/у кои риби са хибрид ?

Boby_

Цитат на: versicolor.net - 07.02.2007 16:43
Папагалите м/у кои риби са хибрид ?

Вероятно единият родител е северум (Heros severus), а другият - Amphilophus citrinellus или Amphilophus labiatus. Аз лично не знам със сигурност - само "производителите" на гадините знаят, а не съм чул някой в България да се е похвалил с получаването на този хибрид от оригиналните видове.

acho_pl, може и да излезе нещо от хайвера - в последно време чувам обезпокоителни неща за това, че определен процент от "папагалите" все пак не са стерилни и са в състояние да произведат поколение.

acho_pl

Факана работа. Мутират гадовете *WASSUP*
It doesn't matter where you are, it's important to be there!