• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

04.08.2025 10:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

ITV Partner-поредните измамници!!!

Започната от penchod, 12.12.2006 15:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

penchod

Пиша ви, за протичащата мащабна кампания на тази фирма, която е тотално подвеждаща!!!
"Стани абонат сега само за 38лв.!" Да ама не, пускам си формичка за заявка, обаждат ми се и ми сервират, че щом съм заявил така, трябвало, видиш ли, да платя и такса 60лв за монтаж. Съoтветно питам: "Може ли сам да си монтирам оборудването?" -"Може" отговарят. Питам аз как да си го получа и получавам отговор, че от някой техен офис, обаче ако си го получа така не ползвам промоция  :shock: . Добре, а колко е без промоция? 98лв!!! Значи да обобщим: На промоция 38+60(задължителни)=98лв, без промоция просто 98лв. Другата "далавера" е, че като се включиш в промоцията подписваш 3 годишен договор, а без промоция само 1 годишен. Всъщност това второто за направо 98лв било също промоция, разбираш ли ама друга, ОК ама защо мамят, че има такава от 38лв???

Nemo

:bravo  :bravo  :bravo  ПРИМОЦИЯ  хахаха
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

mejdupraznika

Поредните измамници. Разбирасе в цялата ни страна ни е така. утиди и им удари 2 майни щото и аз сега си дера душичката с тези от глобул. Много ме нервят тез педцерази измамници шибани.
Значи да разкажа моя случаи:
Копувам си телефон и трябва да съм абонат 1 година да плащам 12 лева съответно ми дават 20 кинта (Хубаво а?, но всъщност хуи в гъза)Всъщност ако не бях сключвал договор трябваше да дам 500-600 кинта и нещо за да го купя без договор, но нямах кинти тогава и викам ще сключа договор. ОБАЧЕ ТЕЗИ МУХЛЬОВЦИ ТОЛКОВА ПАРИ МИ ВЗИМАТ ОТГОРЕ ЧЕ НЯМАМ ДУМИ на 12 лева 5 ЛЕВА ДДС. 20 Лева немогА ДА ГИ ИЗХАРЧА ЗА МЕСЕЦА . И МИ ПИШИ В РАЗПЕЧАТКАТА ЧЕ ИМАМ 8 ЛЕВА ГОВОРЕНИ> :shock:  ОТИВАМ И МЕ БАЛАМОСАХА И НЕ РАЗБРАХ КАК СТОЯТ НЕЩАТА. ВИКАМ ДОБРЕ   ПРАЩАМ БАЩАТА ДИГНА ИМ СКАНДАЛ И ГИ НАКАРА ДА МУ ОБЯСНЯТ НАЙ НАКРАЯ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ОБАЧЕ 1-2 ЧАСА МУ ОБЕСНЯВАХА И НАКРАЯ НИЩО НЕ КАЗАХА АМИ САМО БАЛАМСКИ РАБОТИ. ПСУВА ГИ ТАМ ХУБУ ЧЕ ИМАШЕ ОХРАНА ДА ГО СПРЪТ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ПрЕБИИ ОНЯ ЗАД КАСАТа. ПРОСТО ГЛОБУЛ ПОРЕДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТЕЗИ МУХЛИОВЦИ ПО ДОБРЕ СИ КУПЕТЕ ТЕЛЕФОН БЕЗ НИКАКВИ ПРОГРАМИ ЗАЩОТО НАКРАЯ ЩЕ СИ ИЗПАТИТЕ. А ДА НЕ ВИ КАЗВАМ КАКВИ НОМЕРЦА МИ ПРАВЯТ. ОТИВАМ ДА СИ ПЛАЩАМ ДАВАМ 15 КИНТА И ТРЯЯ ДА МИ ВЪРНЕ ЛЕВЧЕ ДАВА МИ КАСОВА И ДЪРЖИ МОНЕТАТА В НЕГО И ТОЙ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ЗАМИНА И НЯМА ДА СИ ВЗЕМА ЛЕВЧЕТО И МУ ВИКАМ ТИ НА УДАРЕН ЛИ МИ СА ПРАИШ БЕ? И МУ СОЧА С 1 ПРЪСТ И ОНЯ ВИКА "А Да" ТАКА ВСЕКИ ДЕН ДА БАЛАМОСА  НЯКОЙ ПО 1-2 ЛЕВА ТОЙ ВЗЕМА иБАХМу ЗАПЛАТКАТА.

ПС: НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТЕЗИ ОПЕРАТОРИ ПО ДОБРЕ СИ КУТАИТЕ НА ВАУЧЕРЧЕТО И НЕ СКЛ'ЧВАЙТЕ НИКАКВИ ДОГОВОРИ. ПРОБВАХ ДА ИМ КАЖА ЧЕ СЪМ СИ ЗАГУБИЛ ГСМ-а ТЕ МИ ВИКАТ НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЩЕ КУПИТЕ НОВА КАРТА. ИБАЛ СЪМ ВИ МАЙКАТА. ОПИТВАХ ПО КАКЪВ ЛИ НЕ НАЧИН ДА РАЗВАЛЯ ДОГОВОРА . ВЕЧЕ МИ ПИсНА.

Nemo

И аз го ям същия сега... Купих си телефон с прИмоция (кой ме дявол кареше  :evil: )

Но за ваучерите лъжат още повече . Като бях на ваучер за 1 смс ми глътна 4,70 лв и как става тая работа незнам.

Има ли някакъв начин за разваляне на тия договори  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

DSS

Цитат на: "Nemo"И аз го ям същия сега... Купих си телефон с прИмоция (кой ме дявол кареше  :evil: )

Но за ваучерите лъжат още повече . Като бях на ваучер за 1 смс ми глътна 4,70 лв и как става тая работа незнам.

Има ли някакъв начин за разваляне на тия договори  :lol:
Ми няма начин. Ако искаш да го развалиш ще трябва да плащаш неустойки по договора. Не знам какви са при GSM операторите, защото моя догорор напълно ме устройва(9,60-20мин. към всички мрежи в БГ), но при интернета на БТК трябва да плащаш всичките си сметки до края на договора.

sho

нормално на Глобул собствениците са гърци , а на М-тел евреи - а нали знаете каква е търговията с тях :) , евреина ше ти вземе парите и ше ти достави некачествена стока ,а гърка ше ти вземе парите и вобще няма да ти достави стока :)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fsho-services2.hit.bg%2F81145289603.png&hash=b42dc24e05e44d4204fa084b00e78775791436e1

DSS

Цитат на: "sho"нормално на Глобул собствениците са гърци , а на М-тел евреи - а нали знаете каква е търговията с тях :) , евреина ше ти вземе парите и ше ти достави некачествена стока ,а гърка ше ти вземе парите и вобще няма да ти достави стока :)
Не е баш тъй. Гръка ще ти вземе повече пари за едно и също нещо. :wink:

zmeq

zmeq

Не е луд този дето продава ....

Пък и четете кво подписвате. Но като цяло е ясно, че от договара се търси как да те изцоцат  :evil:

Nemo

Само ще кажа че говорим на най-високите цени в Европа  :evil:  :evil:  :evil:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

botan

аз ви се чудя кво талкова му се чудите все пак сме в БГ :evil:

6aro

Само ще кажа как е в Австрия!
Подписваш договор за 1г. и получаваш безплатно телефон, който е от най-новите.
Пример:
Договор за 1г. и към него Нокия N70 и всеки месец към 30 безплатни минути и видео телефония. Това с Нокията е пример само, иначе има и други телефони от скъпите. Е за какво говорим тогава? БГ е една бандитска държава и такава ще си остане. Не споменавам оператор, защото това е със всички, само разликата е в телефоните, които се предлагат и тарифите.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

nixanbal

Абе хайде стига глупости!
Първо ако операторът ви е надписал сметката отивате и обяснявате и в много случай се коригират.

Второ тия неграмотни писания от mejdupraznika са смешни! Ти, човече, не си видял въобще за какво се абонираш, а си се зарадвал на телефона, пък после не разбрал. А имаш ли 18 и ти ли сключи договора? 'Щото ако не си ти положението е още по-тежко  :lol:

И накрая - тия истории с офертите в чужбина... Общо взето взимаш телефона с 300тина евро по-евтин. Като става дума за последедн модел. Примерно струва 500евро, ти, сключвайки 2годишен договор, получаваш телефона за 200евро. Няма спор, че за техния стандарт е супер де, но и тук ще ги видим някой ден тези промоции.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi48.photobucket.com%2Falbums%2Ff237%2Fnixanbal%2FMalawiTank_baner.jpg&hash=b6a3b805af52b2039354d101738ed74ce9cd7bab

6aro

А, виш какво! Това което ви казах е така! Леля ми са там вече много години и имам представа как е. Даже ако искаш можеш да си го смениш след година две. Докато говориш събираш точки и така можеш да си купиш телефон от 200-300 евро за 20 евро или без пари да си вземеш, зависи от моментната оферта.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

nixanbal

Ок, сори, моите впечатления са от немските оператори в Дойчланд.
Но Н70 не е ни най-малко нов модел:)) Говоря за току-що появил се на пазара.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi48.photobucket.com%2Falbums%2Ff237%2Fnixanbal%2FMalawiTank_baner.jpg&hash=b6a3b805af52b2039354d101738ed74ce9cd7bab