• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.06.2025 11:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

цени в Сф на Eheim

Започната от desimil, 04.12.2006 11:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

cardin

Цитат на: "discus"
Аз бих поръчал от германия точно преди нова година така ще ти махнат ДДС
А защо като поръчаш преди нова година ти махат ДДС-то?

NikolaV

Махат ДДС-то за страни извън евросъюза, а ние ще сме такава до нова година.

desimil

в крайна сметка както и да го купиш онлайн излиза по евтино от отколкото е в бг. има и филтри на ebay качени, но ме притеснява, това, че може би са направени за тяхния стандарт на тока и за тука ще ми трябва допълнителен адаптер. инъче като цени са много изгодни. до бг имам човек който ще ми го прати за 10 долара

anonto

Аз поръчах чрез познат в немското ebay и не мисля че има разлика между техния стандарт на тока и нашия. Може би ако го поръчваш от USA ще има разлики.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg58.imageshack.us%2Fimg58%2F9057%2Faf2ck5.th.jpg&hash=85ebd098ed0cca62675dd280ef689eeb20f85b3b

zmeq

Ако е от Европа е ОК. Ама Щатите са на 110 Волтов стандарт, а и самите щепсели са им други. Не че и това е голям проблем де. Само едно трансформаторче ти тряба (няма как да няма готови такива преходници).

NikolaV

Цитат на: "NikolaV"...И аз си мислих за вариант поръчка преди нова година и доставка след това и избягване и на двете ДДС-та. Малко е неясно, но май не става. :(
Може да се пробва де...
Проверих. Не става. Ако стоката е пусната преди нова година и дойде след това със сигурност се обмитява. Нямаше начин някой да не се е сетил де... :(

Similar topics (5)

32750

Публикации: 6
Прегледи: 5625

184

Започната от РОСЕН

Публикации: 23
Прегледи: 11963

28626

Публикации: 0
Прегледи: 4164

58642