• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 15:45

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

снимки

Започната от desimil, 10.11.2006 14:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

desimil

miTko като довърша статията и я постна ще има снимки - ще стане ясно какво имам предвид. ще сложа снимка и на отпрана от стъклото стена, както и на стена на 4 години на която боята не е мръднала.

за пираните - ако са наядени достатъчно не хапят и може да се бърка във водата (най голямата е половин кило). чакъла сложихме едър за да може мръсотията да не плава върху настилката и когато плуват да не вдигат "пушилка". представяте ли си какво акане пада в тоя аквариум- всеки ден праскат по едно свинско сърце, понякога и черен дроб им давам за десертче (много го обичат). рапана още днес ще махна (сутринта хапнаха). астронотосите нещо не се връзват май в аквариума, пък и за тях ми се налага да кълцам месото ситно защото не могат да разкъсват. някой ако иска да ги осинови и е близо до шумен да се обади
ако сложа две-три черни пирани как ще стане?

miTko

Цитат на: "desimil"miTko като довърша статията и я постна ще има снимки - ще стане ясно какво имам предвид. ще сложа снимка и на отпрана от стъклото стена, както и на стена на 4 години на която боята не е мръднала.

Това е интересно и тъй като боите са много видове, можеш ли да напишеш на каква основа е тази или направо да снимаш флакона?
Разни мои АКВАРИУМИ 

desimil

митко ще снимам и флакон
за гьола който коментираме с пираните нищо не каза ;-)

miTko

Цитат на: "desimil"митко ще снимам и флакон
за гьола който коментираме с пираните нищо не каза ;-)
Какво да кажа, пирани не съм гледал. :dunno
Разни мои АКВАРИУМИ 

torsade

Къде ли бях гледал аквариум с пирани, декориран с говежди череп? :?
Пробвай - въпрос на вкус, ама може и да е ефектно.
Охлювът не ни е враг!

desimil

Цитат на: "torsade"Къде ли бях гледал аквариум с пирани, декориран с говежди череп? :?
Пробвай - въпрос на вкус, ама може и да е ефектно.

за говежди не знам, но може да опитам с мечешки. има един конфискат хвърлен тука, ама не е добре почистен от мазнини и ще се наложи първо с бензин да го кисна. може и да стане нещо интересно- не ми беше идвало на ума да метна кокали вътре :-)
ще пусна снимки като го сложа

Similar topics (5)

2101

Публикации: 31
Прегледи: 10664

3202

Публикации: 26
Прегледи: 17218

1599

Започната от kraltchev

Публикации: 10
Прегледи: 5503