• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 22:39

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За дъжда, националите и късмета...

Започната от Boby_, 09.10.2006 16:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

В събота бях на мача България-Холандия. Сега се чудя защо ли изтърпях всичко.
Освен че направих фаталната грешка да тръгна с дънково яке и без шапка, на всичко отгоре дъждобранът, който си купих, не можа да побере скромното ми телосложение и предаде богу дух, разпран на три (не)равни части. Резултатът за мен е втори ден подсмърчане и огромно облекчение, че нашите взеха точка с подкрепата на съдбата, дъжда и холандския малшанс.
С неадекватните си смени Стоичков направи всичко възможно да съсипе отбора. В този мач имаше вече двама, а не един манекен на терена - сигурно се размножават чрез пъпкуване. Барби не се затича и за една топка - какво изобщо прави тоя човек в националния, за мен е огромна загадка. За съжаление малкото леке Божинов върви точно по същия път и няма да стигне много по-далеч от Барби - голямо самочувствие, нулево покритие, пълна липса на психика и борбеност (за Бербатов говоря, Божинов поне физика има що годе).
Вместо да извади единия манекен и да вкара другия на негово място, Стоичков изкара Конника без глава - единствения (освен Стенли), който знаеше какво прави и къде изобщо се намира. "Бижутера" си беше за смяна отвсякъде, Чавдар Янков също. Зоран Янкович отново изора 20-тина квадратни метра от терена и си тръгна доволен, че е подпомогнал сеитбата на есенниците. Да вземе да си оди у сръбско това момче, време му е отдавна. На фона на това Телкийски игра прилично, макар и далеч от това, което умее.
Защитата като цяло се представи далеч по-добре от нападението - една грешка на Топузаков, една на Вальо Илиев и на Станислав Ангелов, Вагнер агресивен по крилото. "Пелето" показа, че е най-универсалният футболист в България за момента и като няма кой да играе по крилата, и той може и то добре.
Само едно се чудя - няма ли кой да каже на Иванков, че си е сбъркал попрището и футболът никога няма да е неговата игра, най-малкото като вратар. И Жоро Петков, и Ивайло Петров са по-добър избор за вратата на националния в момента.

Сигурно пропускам някого, но не ми се мисли повече за тоя мач.

Добре, че влезе тоя наш късметлийски гол - Конникът без глава надбяга всичко в оранжево, опита се да подаде, но надървения му палец изненада и него, и Ван дер Саар. Ако беше се опитал да направи нещо по-смислено, даже и без точка щяхме да си останем.

Изводът е ясен - рядко може да се види по-неориентиран треньор от Стоичков. Такова тотално безхаберие и неразбиране отдавна не се е виждало по международните терени. Жалко, че твърде малко хора виждат нещата като мен - тоя човек трябва да се маха и да ходи да се радва на старата си слава, докато още не е съсипал шансовете на отбора и за тези квалификации.

filio

На Боби днес му е ден да критикува. Влязал е в серия :D  Аз ходих да гледам мача със Словения и се зарекох, че с Холандия няма да ида и не отидох. Такова нежелание за игра не бях виждал. Левскар съм и дадох 30 лв. за да гледам как Челси ни бият, но цял мач подкрепях сините и накрая им ръкоплясках. Защото Левски играха, колкото могат. След победата над Словения теглих една майна и си тръгнах. Не мога да разбера само как може да има такива хвалебствени коментари след толкова слаби мачове? Ще ме извиняваш Боби, ама Стилян Петров три мача се бара по топките. Не знам умора ли е, бойкот на Стоичков ли правят, обаче той трябва да гради игра, а вместо това гледа да се отръве от топката. Вагнер пък е такава дупка...според мен са го взели за цвят. Играта му се състои във следното. Получава топката, спира, оглежда се и  прави най-очевидния възможен пас към Мартин Петров, който през това време го е изпреварил и търчи като изоглавен по тъча. За Мартин ще кажа евала му, че ако не беше той жална ни майка.Прогнози не искам да давам, бъдещето ще покаже дали ще прокопса отбора с този треньор. Докато играят по този начин, аз на мач на национала няма да стъпя.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fmedia.snimka.bg%2F4991%2F016237456.jpg&hash=950cb87f59df6b54f287b86ac2b1f6dbc1461c2fhttps://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fmobileappmastery.com%2Fwp-content%2Fthemes%2Fthesis_151%2Fcustom%2Fimages%2FYouTube%25202-48.png&hash=b651e3ffb61123fcf7f80b0324979211f3dbb344

Boby_

:lol: Ако мислиш, че това е критика, значи не си ме виждал в доброто старо време.  :wink:
Иначе за Стилян какво да кажа - в събота игра добре. Основно в дефанзивен план свърши работа, но и доста пасове раздаде. Вярно, че трябва плеймейкър - Станислав Ангелов в този мач беше по-близо до това определение, а той все пак е сложен там за защитник.
За Вагнер не мога да се съглася - вярно, че в националния играе предимно по крилото и доста стандартно, но се бори, прави малко нарушения и много добре си покрива зоната.

malomir

Абе хора какво сте се закъхарили?Толкова могат диванетата толкова играят.Това е положението.Мен лично ме смущава физическата подготовка.Като го гледах накрая имах чувството че холандците могат да изиграят още един мач без проблем а българи юнаци се разхождаха напред-назад.Все пак точка.За тази игра си е чист късмет.И само да не чувам повече че Шансът не е на наша страна.От това повече....

killiman

Цитат на: "Boby_"
Само едно се чудя - няма ли кой да каже на Иванков, че си е сбъркал попрището и футболът никога няма да е неговата игра, най-малкото като вратар. И Жоро Петков, и Ивайло Петров са по-добър избор за вратата на националния в момента.

Изводът е ясен - рядко може да се види по-неориентиран треньор от Стоичков. Такова тотално безхаберие и неразбиране отдавна не се е виждало по международните терени. Жалко, че твърде малко хора виждат нещата като мен - тоя човек трябва да се маха и да ходи да се радва на старата си слава, докато още не е съсипал шансовете на отбора и за тези квалификации.

От години си мисля, че цялата истерия около Иванков е точно като тази около Гонзо. Двукратен футболист №1 на България....Георги Петков може да е всякакъв, но е доста по-добър вратар от титулярът в мача срещу Холандия. А как го хвалеха Митко по едно радио.  :) Даже играч на мача го изкараха.  :D  Жалко, че навремето в Левски налагаха Иванков.
Изцяло си промених мнението за Ицо точно около разправиите с вратарите. Някой помни ли Фози? След изцепките на Иванков в Хърватия Стоичков продължи с налагането му. И естествено, Здравко си тръгна от отбора. Какво да прави там? След тоя случай е повече от ясно, че Ицо не трябва да води отбора.