• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.06.2025 17:32

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Малко снимки и от мен

Започната от dido 1, 11.08.2006 09:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Stas

Аквариума в офиса ми харесва, но не е ли по-голям от плота върху, който е сложен? Това е опасно!

Втория въобще не мога да отворя.

dido 1

Цитат на: "Stas"Аквариума в офиса ми харесва, но не е ли по-голям от плота върху, който е сложен? Това е опасно!

Втория въобще не мога да отворя.
По дългата страна от двете страни излиза с по 1 см тъй че няма опасност, на тази поставка е вече около 3,4 месеца :D

На мен линковете ми се отварят без проблем :?:
544л. Малави

dido 1

Радост в офиса :D  взех един мъжки папагал преди 2,3 седмици, след продължително копане под големия варовиков камък, чак днес забелязах че щъкат малки мушмороци  :D . Това ми е първото развъждане на хайверни рибки и съм на 16-тото небе :P  Майката и бащата ги охраняват доста добре общо взето грижите са на високо ниво. Очаквам някой който е развъждал от белите папагали да сподели малко опит :D
Поздрави Дидо
544л. Малави

cihlidi_fan

Браво! Да са ти честити мушмороците :!:  :D
Само не арзбрах какви папагали имаш? "От белите" на мен ми звучи като тези джуджетата (Американските цихлиди) или други?
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

dido 1

Цитат на: "cihlidi_fan"Браво! Да са ти честити мушмороците :!:  :D
Само не арзбрах какви папагали имаш? "От белите" на мен ми звучи като тези джуджетата (Американските цихлиди) или други?

От тия http://img219.imageshack.us/my.php?image=p1080479li4.jpg
От първото хвърляне нито едно не оцеля :cry: , но миналата седмица пак хвърлиха и сега гледам че са се излюпили доста дано да оцелеят тоя път :lol:
544л. Малави

cihlidi_fan

ЦитатОчаквам някой който е развъждал от белите папагали да сподели малко опит

Аз преди като гледах Американски цихлиди имах и такива.
Нищо особено като изисквания.  :)  Родителите си се грижат за малките и това е. Ти само гледаш и се кефиш.  :wink:  Храни малките с артемия, ако имаш възможност, или пък със Сера Микрон (аз с такова ги храних) .
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

dido 1

За гледането :D няма проблем, обаче проблема е, че аквариума е в офиса и нямам достъп събота и неделя :wink:
Първия път имаше към 30-40 малки и след един от уикендите в аквариума бяха останали към 4-5 :cry: и общо взето и те се затриха след няколко дни.
Второто хвърляне беше с втората женска (имам един мъжки с две женски :wink: ), обаче се случи така , че през уикенда тоз път бяха паднали температурите, а не бях предвидил включване на нагреватела и в понеделник като се появих в работата хайвера беше плесенясал и нищо не се излюпи :cry:
В момента първата женска пак хвърли и се излюпи в началото на седмицата (тоя път са още повече) и в момента само стоя и ги наблюдавам. Дано тоя път успеят да оцелеят поне 10% от всички :D
544л. Малави

Nemo

Цитат на: "dido 1"За гледането :D няма проблем, обаче проблема е, че аквариума е в офиса и нямам достъп събота и неделя :wink:
Първия път имаше към 30-40 малки и след един от уикендите в аквариума бяха останали към 4-5 :cry: и общо взето и те се затриха след няколко дни.
Второто хвърляне беше с втората женска (имам един мъжки с две женски :wink: ), обаче се случи така , че през уикенда тоз път бяха паднали температурите, а не бях предвидил включване на нагреватела и в понеделник като се появих в работата хайвера беше плесенясал и нищо не се излюпи :cry:
В момента първата женска пак хвърли и се излюпи в началото на седмицата (тоя път са още повече) и в момента само стоя и ги наблюдавам. Дано тоя път успеят да оцелеят поне 10% от всички :D

Така ли работиш а  :twisted:  :twisted:  :twisted:  Дано шефа ти да не попадне в форума  :lol:  :lol:  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

dido 1

:D  време в офиса има за всичко и за работа и за хобито.
Той и шефа се отбива понякога да ги погледне :wink: , а най голям майтап стана когато му казах , че ще ставам баща и той като се облещи ей така :shock:  и тъкмо да ми честити и тъй нататък и като му казах че е за рибите голям смях падна :D  После всички колеги минаха да видят аджеба какво правят мойте бебета.
544л. Малави

dido 1

544л. Малави

Similar topics (5)

25771

Започната от borislav

Публикации: 3
Прегледи: 3805

2811

Публикации: 45
Прегледи: 20048

11431