• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

02.08.2025 04:35

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

запитване

Започната от slapp, 06.06.2006 21:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

abaro

Стасе не притеснявай човека, все до 40 годишна възраст ще научи вярно 500 думи от БЪЛГАРСКИЯ език.
Ето докато си напиша мнението и човека вече сАААААААААжалява.
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

Quacker

Хахаха по зле Врачаните! :lol:

Pac

Аз пък да кажа, че много си обичм буквичката "Ъ", а ти градски (Quacker) хич не я уважаваш. Толкоз ли е трудно да се пише правилно. То няма безгрешни хора ама е хубаво да се стараем колкото може.

6aro

Цитат на: "Pac"Аз пък да кажа, че много си обичм буквичката "Ъ", а ти градски (Quacker) хич не я уважаваш. Толкоз ли е трудно да се пише правилно. То няма безгрешни хора ама е хубаво да се стараем колкото може.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

Stas

Не се сърди, Quacker, но и ти като slapp, напоследък пишете само с малки букви, без никакви препинателни знаци, няма изречения, няма начало, няма край, грешки - безумни и... в крайна сметка на човек му писва. Все едно се опитвам да си превеждам от испански.

Ако всички се постараят да пишат правилно мисля, че ще спечели пишещия, четящите, а и форума като форум.

Край на  offtopic

6aro

Цитат на: "Quacker"Ех тези препинателни знаци!!!Явно са ви голям проблем?Вземам си забележка СЪЖАЛЯВАМ простете!

И аз правя грешки, но поне фрапантните се старая да не ги допускам.

Quacker

Не се сърдя и приемам критиката.Прав си! :D

Pac

Цитат на: "Quacker"Не се сърдя и приемам критиката.Прав си! :D
Това е мъжка приказка! Да видим обаче дали ще се поправиш след като прие критиката ;)

Quacker

Ще се постарая, но не се сърдете, ако згреша.Правописа ми, ще бъде поправен!!!

6aro

Не се сърдим. И както каза Стас, край на  offtopic

Nemo

Цитат на: "Quacker"Ще се постарая, но не се сърдете, ако згреша.Правописа ми, ще бъде поправен!!!

:bravo

rofl  rofl  rofl  lol  lol  lol  lol  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

slapp

Мерси на всички за отговорите.... относно правописа моито мнение е че това е форум в него се задават въпросите и които знае или иска дава своя отговор нямам цял ден да се старая да пиша сичко точно понеже някои му е скимнало да се заяжда просто които се дразни или неразбира да не се изказва ..... ако съм на контролно по бел ми кажете

п.п това си е лично мое мнение  :!:

Stas

Quacker много точно разбра защо го правим това с правописа и момчето се коригира. За което - поздравления!

Мисля, че обясних защо е необходимо да се стараем да пишем правилно.
Повярвай ми, след като се насилиш да пишеш коректно, то след 2-3 дни ще го правиш без да те затруднява и да ти губи времето!

Ако го приемаш за заяждане, то пък останалите би трябвало да го приемат като неуважение от твоя страна, нали?

И не на последно място - аз съм българин, а ти?

slapp

на които не му изнаса да не ми отговаря аз съм задал 3 въпроса накръс с по 1 изречение голема работа е станала като не е имало 1,2 запетаики и няколко правописни грешки щом сте ми дали отговори значи сте ме разбрали
ти по това че пишеш правилно в форума  ли се определяш че си българин?!?!?!?

NO CARRIER

Цитат на: "slapp"ти по това че пишеш правилно в форума  ли се определяш че си българин?!?!?!?
Не, но това показва на другите твоето уважение първо към теб самият, а после и към тях.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (1)

59090

Публикации: 3
Прегледи: 4151